Кој ви зрачи "најсексуалски" на форумов? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Mr.G

Администратор
Член од
23 јануари 2005
Мислења
10
Поени од реакции
1
Локација
Скопје
Веб-сајт
kajgana.com
Било од аватар (вистинска слика или графика), било од впечаток во =иво ако сте имале средба да се запознаете, било по стилот на пишување на членовите на форумот...

Кој/која го/ја осеќате "онака"?

Од Acid:
Гижо отвори тема "кој ви зрачи најнесексуалски на форумов", а јас ги споив двете теми во една затоа што немаше потреба да се "цепкаат".

Делфин и Еко ..

Според она штои сум имал прилика да го видам од приложените фотографии во мојот мејлбокс, ragazza и marija^.
Од постовите - _Zlobnica! :)

и ја сакам да иам приложени слики па да можам да го дадам мојот глас :)

Повеќето се помали од мене, ама еве, од тие што ги знам ... Ејсид и Дивајдер ... не треба причини зашто нели?
п.с. На нареден собир немој да сте го спомнале ова! :lol: :lol: :lol:

Една мажена мома.... шо значи минато свршено време

Една луда мома... шо сакам да пијам кафе со неа....

И...

to be continued

Мистичен напиша:
Ќе има ли размена на гласови по пример на Евровизија? :))

добра финта е тоа :D , ама нема толку сексуално што зрачат колку што има оценки

Нема евровизија систем...

кажав 3 се...

и ќе кажам, исабелле е интересна ама мажена...

Со Ана сакам на кафе да идам, чисто онака да ја упознаам, али после обавезно и у диско...

Мене сексиметарот не ми функционира на фотографии и писанија. Без феромони не ја бива.
Со извинување на сите оние од форумов кои не ми прозбореле во/со очи, не сум ги допрела, ниту пак помирисала, а под полна морална и материјална одговорност - тврдам дека најсексуалното суштество овде сретнато е...
Упсааа, гости на врата, ќе се одразам наскоро :wink:

Гледаш Ацева што ти се непријатели??? На сред многу битен муабет те прекинуваат :twisted: :lol: :lol: :wink:

Кај ни беше муабетот? Да, Дивајн, дефинитивно - најзрачи, ама пусто мажена, ќе мора да останеме на кафе пиење :lol: :lol: :lol: шо би рекол Заратустра погоре.
Ама затоа Девилиш е да ја грабнеш и да бегаш... или Форчун беше..кого уствари ја разваќарив и тоа темничиштана лапидариуски :?

Aceva напиша:
Кај ни беше муабетот? Да, Дивајн, дефинитивно - најзрачи, ама пусто мажена, ќе мора да останеме на кафе пиење :lol: :lol: :lol: шо би рекол Заратустра погоре.
Ама затоа Девилиш е да ја грабнеш и да бегаш... или Форчун беше..кого уствари ја разваќарив и тоа темничиштана лапидариуски :?
heheheheheheh Mene mi reche neshto koga stignavme Lapidarius i mnogu se usramiv :oops: :D

FortunE напиша:
Aceva напиша:
heheheheheheh Mene mi reche neshto koga stignavme Lapidarius i mnogu se usramiv :oops: :D
Епа, тоа би било тоа. Дер гоу мај твелв поинтс :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom