Најдобри Hip Hop матрици

• Креатор на темата Креатор на темата TheLink
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јули 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
кој сака да има добра музика за својата песна нека кажи па ке се договориме.Ги произведуваме најдобрите матрици - Monster Beatz Recordz - 075 921 970

aj najdi si nekoi maalski deca koi za 1000 denari pagaat na gz na nekoi sheet bitovi. se znae koj vo makedonija pravi kvalitetni instrumentali a ako si bil eden od niv brzo ke se procuese pa i nekoe po originalno ime ke najdese.

хејтери бе...па имаш слушнато какви битoj прат monster beats records?нормално ќе има некој подобри матрици некој полоши, ама немој се да сериш!!ако имаш подобри, ајде рокни ги...

moze gi nemam podobri ama ne se pravam deka sum najbolji u svet i ne se praam ko da sum izmislil corapi ebate

Ми се прочита Hip Hop металци...:kesa:

DOBRI MATRICI PRAAT BE DE4KITE...TI GALE OTI MISLISH DEKA NE PRAAT KVALITETNI KOGA NE SI CHUL...DE4KITE SE STVARNO POCETNICI ALI SI IMAAT SLUH ZA TOA..ZATOA PRVO SLUSNI POSLEM KOMENTIRAJ..POZZ

Дечки полекате бре не се карајте,туку јас да прашам нешто. Некој да ми каже програма за транспонирање на матрици.Ама да не се губи квалитетот имам пробано"amazing slow downer" ама не е тоа тоа.

Мислам на матрици сто ги користиме ние музичариве за свирки!
Поздрав благодарам однапред:toe::smir::nesum:

кој сака да има добра музика за својата песна нека кажи па ке се договориме.Ги произведуваме најдобрите матрици - Monster Beatz Recordz - 075 921 970

А ти друже си платил за да се рекламираш на форумов?!
:helou:

За вакво рекламирање не се плаќа надомест на Кајгана.
Продолжете со муабет доколку имате нешто да кажете.

црна бт хроника од к.п.у праи најдобри матрици у мк

Не пишам од пристрасност дека снимам во Monster Beats али тој што ги прави матриците (Иле) е цар :vozbud:... и можат многу од нашиве такозвани "битмејкери" да му завидат,оти батето не семплува(што е многу важно барем за мене) туку се си свири или на програми или на синтисајзер.
Ако сакате да слушните нешто од него има кај мене на myspace имате долу линк видете.
А исто така е The Link е цар оти го напиша мобилниот наместо маил мсн или било што :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom