Џиновска бубуљица vs. нож!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа со вадењето ларви не е ништо, тоа се само површни паразити, нејќете да ги слушнете прикаските за сите други еден куп паразити што можат да се закачат.
Само колку за информација, има една ептен мала рипка која празитира во мочниот меур а влегува преку мочниот канал.

Ima crv sto se zakacuva za vnatresnite organi i raste vo vas...I toa do nekoi 4-5 metri moze da porasne.

Ima crv sto se zakacuva za vnatresnite organi i raste vo vas...I toa do nekoi 4-5 metri moze da porasne.
Тоа се болести на дигестивен систем. Ова се веќе дерматовенеролошки :)

Многу е најак клипов :)

Само не ми е јасно, како немаше ни капка крв. За смиреноста на типот, риспект.

Дали ме прави болна тоа што уште еднаш вратив да гледам како го достискуваат чудото? На некој чуден начин интересно и убаво ми изгледаше ова:))

Дали ме прави болна тоа што уште еднаш вратив да гледам како го достискуваат чудото? На некој чуден начин интересно и убаво ми изгледаше ова:))

И мене чоече, само немав храброст да пишам, да не ме напраат (некаков) :pos:

Што вода пие чоеков? Со природно или со вештачко ѓубриво му е ѓубрен организмов?

Ау еј!... Треба во музеј за медицински феномени она да го однесат. Леле...каскада!

Грозно.:ija:

У секој случај, секоја чест за типов, машки издржа. :pos:

Пак го глеав:))
Ај ве молам ако ви искочи вакво чудо - барајте ме :)

Тоа со вадењето ларви не е ништо, тоа се само површни паразити, нејќете да ги слушнете прикаските за сите други еден куп паразити што можат да се закачат.
Само колку за информација, има една ептен мала рипка која празитира во мочниот меур а влегува преку мочниот канал.
Не ми текнува како им беше името знам дека беа чести во Амазон :)

Ау ама е хардкор ова ејјј ГадноОоООоООООООоОооо :ija::pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom