Ако имате моќ

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
да имам моќ би ги исфрлил сите лошотии во вселената.
нека цркнат таму

Да читам мисли, да летам, да сум невидлив, да сум јак...и да им помогнам на луѓето, сите да бидат среќни

Би сакал да ја имам моќта на оваа личност:

Q_%28Star_Trek%29.jpg

Со таа моќ ќе можам да ви ги дадам сите моќи што ги посакавте на темава.

Секако дека имам желба за онаа моќ која верувам дека речиси сите ја посакуваме да предизвикаме насмевка на лицата и среќа на сите луѓе, без разлика на кој начин би им помогнале (добрата вила :pipi:).

Би било интересно да можам да ги читам мислите на луѓето, не мора на сите, на оние на кои јас сакам. Да не ми избега ниту една реченица, однапред да им ги знам плановите и ништо да не може да ме изненади во ниту еден момент.
Љубопитноста е тешка работа.

да запираш време рофл да моеш да глеаш се ко успорена снимка а ти најнормално да моеш ко оној филмон ClockStoppers и да се вракаш у време екстра:vozbud:

Дефинитивно и јас би го одбрала ова..не за друго,,туку би заштедила на време:pipi:

Ама некогаш има работи што не би сакал на тој начин да ги дознаам од луѓето така да не би ја користел таа моќ многу.

Ама некогаш има работи што не би сакал на тој начин да ги дознаам од луѓето така да не би ја користел таа моќ многу.
Сепак постојат работи кои треба да ги знаеш,,да не потрошиш многу време за да ги дознаеш,,или да не ги дознаеш предоцна хехехе

Само би нагласила дека највеќе би сакала да поседувам некоја моќ како детектор на лаги,,е тогаш навистина би било интересно но и многу корисно за мене:pipi:

Сепак постојат работи кои треба да ги знаеш,,да не потрошиш многу време за да ги дознаеш,,или да не ги дознаеш предоцна хехехе

Само би нагласила дека највеќе би сакала да поседувам некоја моќ како детектор на лаги,,е тогаш навистина би било интересно но и многу корисно за мене:pipi:

Епа тука е дилемата обично кај мене има повеќе работи кои нејќам да ги дознаам со телепатија отколку тие што сакам да ги дознаам.

Како спајдермен да имам моќ после лесна е :pos2:

а ве вии казејте на баткови и ќе го решам проблемо. Со еден Red Bul има знаас как да летас како бетмен а не како спајдар мен .:uvo:

а ве вии казејте на баткови и ќе го решам проблемо. Со еден Red Bul има знаас как да летас како бетмен а не како спајдар мен .:uvo:
Спајдер мен е по јак :pos2::pos2::pos2:

Би спречила да дојде до уништување на светот:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom