Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно и јас би го одбрала ова..не за друго,,туку би заштедила на времеmokj na telepatija... Da im gi citam mislite na lugeto...
Дефинитивно и јас би го одбрала ова..не за друго,,туку би заштедила на време![]()
Сепак постојат работи кои треба да ги знаеш,,да не потрошиш многу време за да ги дознаеш,,или да не ги дознаеш предоцна хехехеАма некогаш има работи што не би сакал на тој начин да ги дознаам од луѓето така да не би ја користел таа моќ многу.
Сепак постојат работи кои треба да ги знаеш,,да не потрошиш многу време за да ги дознаеш,,или да не ги дознаеш предоцна хехехе
Само би нагласила дека највеќе би сакала да поседувам некоја моќ како детектор на лаги,,е тогаш навистина би било интересно но и многу корисно за мене![]()
Спајдер мен е по јак :pos2::pos2::pos2:а ве вии казејте на баткови и ќе го решам проблемо. Со еден Red Bul има знаас как да летас како бетмен а не како спајдар мен .:uvo:
Би спречила да дојде до уништување на светот![]()
Ќе биде ќе биде ти донт бери гајлеСветот ќе биде уништен? :ija:
Сеуште не знаеме за тоа, или барем како што ми изгледа рано е.