Ако имате моќ

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа ми текна. Микс од сите моќи што постојат. баш најубаво по малку ќе леташ по малку преку ѕид па невидлив и сл.

Сеа ми текна. Микс од сите моќи што постојат. баш најубаво по малку ќе леташ по малку преку ѕид па невидлив и сл.
Е многу сакаш...:).
Супермен бе,решение за сите ваши проблеми....

јас сакам моќ да ги терам луѓето да прават што сакам јас, да можам да ги контролирам, и би ја користела само за себеси, за тоа што ми треба, на пр. некој ќе ме изнервира, и јас ќе го/ја натерам да се убие

Би го здрвил Хајнце на сред Бернабе, на сред центар, да неможе никој да го отргне од таму, мамето негово.
И би го купил Челзи, ќе ги продадам сите играчи, и потоа клубот ќе го продадам на некој трет за 500 денари.

Би го запалил Сан Сиро !!!
Би го уништал тимот на Милан цел!!!

Би сакала да имам моќ, за да лекувам болни луѓе, мислам да имам решение за секоја болест што постои..
И нешто поедноставно, би сакала да летам..

:angel1:

Телепатија и хипноза.
Не, нема да се борам за доброто во светот, само лични ствари.

Па незнам многу работи би направил прво што би било би ја уништил цела Гејлада и Гејладскиот народ,потоа би го уништил тимот на Интер,а и би го купил Милан :)
Потоа ке направам низ цел свет да нема визи,пасоши и разни други работи,би ги забранил сите моторни возила,би измислил лек против сите болести и тоа :)

Кога би имал моќ, би направил Македонија да биде обединета во своите етнички граници, да биде признаена како Република Македонија, Македонскиот јазик да биде општо признаен, како и Македонската култура и историја.

Мојата моќ би ја потрошил на тоа.

Би го здрвил Хајнце на сред Бернабе, на сред центар, да неможе никој да го отргне од таму, мамето негово.
И би го купил Челзи, ќе ги продадам сите играчи, и потоа клубот ќе го продадам на некој трет за 500 денари.

Би го запалил Сан Сиро !!!
Би го уништал тимот на Милан цел!!!

Абе луѓе ај мора да имате поубава фантазија ај сеа спортот на страна. Ај и ја пола светски клубови би ги сотрал ама не се мучам кога пак никој не е рамен сепак да пишеме нешто друфо не сеа спорт.

јас како и секој друг човек имам моќ
моќ да живеам
да се справам со секојдневните проблеми
да избирам помеѓу работите
да разликувам добро и лошо
работите кои не се добри да ги подобрам

па ДОВОЛНО МИ Е не сакам ништо друго:toe:

јас како и секој друг човек имам моќ
моќ да живеам
да се справам со секојдневните проблеми
да избирам помеѓу работите
да разликувам добро и лошо