Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Мејси балетан ама Македонија има посебна сила се покажа тоа и со Германија!
Со ваква игра.... Ќе летаме високо!!

Мејси балетан ама Македонија има посебна сила се покажа тоа и со Германија!
Со ваква игра.... Ќе летаме!!
ако не го земи вашингтон ништо нема да напраи арсиќ

и ако носат бони со крилца кај ке ни биди крајот :vozbud:

Овја влагања(пробивања како и да ги вика нема врска) под кош ни са најубиствени ја мислим дека тоа е нашето најако оружје

не знам само што ќе се случи ако шут за 3 некој ден откаже. катастрофа!!!

Barem vo pobedite da bideme edinstveni majka mu stara...Ja dobivme letonija so 20 razlika, istata onaa selekcija koja vo lanskite kvalifikacii edvaj ja minavme- za eden kosh,i pak nesto fali!!Jas sum prezadovolen..Se nadveam na Vakva igra i so Grcija,i Izrael,a potoa uste edna pobeda nad Letoncite najmalce vo grupata so koja vkrstuvame i ete ne vo 1/4 finale..

Barem vo pobedite da bideme edinstveni majka mu stara...Ja dobivme letonija so 20 razlika, istata onaa selekcija koja vo lanskite kvalifikacii edvaj ja minavme- za eden kosh,i pak nesto fali!!Jas sum prezadovolen..Se nadveam na Vakva igra i so Grcija,i Izrael,a potoa uste edna pobeda nad Letoncite najmalce vo grupata so koja vkrstuvame i ete ne vo 1/4 finale..

другарче, супер е што ја добивме летонија со толку висока разлика. проблемот е во тоа што освен шут за 3 поени, ние немаме друга игра, 17/35 тројки доволно зборува за тоа каде ни се концетрира играта. ако утре грците, хрватите или израелците ни стават фластер на шутерите ќе биде “весело“.

Ќе оставиме на тие што ја гледале утакмицата да прокоментираат за играта на центрите но шутот за три нема да откаже бидејќи кај нас сите шутираат за три и цела игра се базира врз тоа. Да оставиме селекторот, тој сигурно си има помошен план ако откаже таа игра. Пријателскиве натпревари се зафркнати, некој намерно губи за да бидат потценети и да ги залажат противниците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom