goodman_91
Бубалица
- Член од
- 2 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 29
Лелеееееее, EPIC FAIL. Мислев дека сум во под-форум фудбал.:kesa::kesa: Извини за погрешната информација.:smir:Сега на Канал 5 или МТВ1 ?
Лелеееееее, EPIC FAIL. Мислев дека сум во под-форум фудбал.:kesa::kesa: Извини за погрешната информација.:smir:Сега на Канал 5 или МТВ1 ?
Мене овој коментатор ми е еден од подобрите,башка ќе вршат пренос од Лига на Шампиони и Лига на Европа така да мораме да се навикнеме на нив Моментално 38-30Играта не ја коментирам ама преносот е катастрофа се гледа дека работи некој аматер кој врши пренос.
Мене овој коментатор ми е еден од подобрите,башка ќе вршат пренос од Лига на Шампиони и Лига на Европа така да мораме да се навикнеме на нив Моментално 38-30
75-66 за Македонија.Колку заврши?
Точно имавме многу среќа дека и противникот не беше којзнае шо но ете да се соочиме со реалноста сепак ТЕПАВМЕ и нека ни е честито МАЕКДОНЦИ..:smir:75-66 за Македонија.
Резулатот незначи ништо, селекцијата на Македонија во текот на целата игра имаше многу слабости, недисциплина на играчите, шутирање од неизградени позиции, многу изгубени топки, погрешни додавања.
Но, имаше и добри периоди.
Статистика на натпреварот.Незадоволен сум затоа што не ги исправивме грешките од натпреварите во Словенија. Не се испочитува она што го договоравме, а згора на се некои кошаркари го потценија противникот. Најмногу сум незадоволен од скокот во одбрана, поточно од неучеството на нашите надворешни играчи со помош кон нашите центри во одбрамбениот скок. Ова е сепак една добра лекција, се надевам дека грешките од денеска ќе ги исправиме и утре во многу подобро светло ќе се претставиме пред публиката во Македонија. Без оглед на се, победивме во многу променлива, на моменти лоша игра и на таа победа не смее да и се гледа во заби, доколку игравме со 6-7 кошаркари победата ќе беше поубедлива, но нашата цел во оваа фаза е градење на играта и принципите во одбрана и напад. Имаме уште доста натпревари во кои ќе се обидеме да ги корегираме грешките, а потребната форма сепак, да не заборавиме, треба да ја имаме во Полска.
99-66 уште 1 минута до крајот.Колку е резултатото се га? не гледам.:smir:
Абе ајде Мачка и Перо неможат да се движат бре шо збориш..Со играта што ја покажа денеска вашингтон мислам оти ке биде поарно да игре он отколку мејси оти на бековските позиции немаме играче соколов , петровски , стојановски нема да можат да се носат со големите играче а па на центарските/крилни позиции имаме поискусни играче како блажевски димитровски антич самарџиски гечевски ..