Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
so lafite be i da izgubime ke odime na evropsko,samo da ja tepame estonija
da vi pojasnam
vo a grupata bugarija ke bide vtora (95%) a ona ke ima skor 3-3 sto znaci avtomatski ke bideme pred nea i op vo polka sme,so ste se uplasile
panika samo bez da se prasa kakva e situacijata
sea uzivajte i voa neka mu e skolo i toa paaaak od purtugal

чекај бе ти не летај пред време видовме како ја тепаа летонија д ане биде пак исто и со естонија па да не одием на европско. вие мислите другите народи немаа тнационално чуство, абе они гинат за своја земја.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
so lafite be i da izgubime ke odime na evropsko,samo da ja tepame estonija
da vi pojasnam
vo a grupata bugarija ke bide vtora (95%) a ona ke ima skor 3-3 sto znaci avtomatski ke bideme pred nea i op vo polka sme,so ste se uplasile
panika samo bez da se prasa kakva e situacijata
sea uzivajte i voa neka mu e skolo i toa paaaak od purtugal
Прочитај некоја страна поназад, јас имам поубаво појаснато. А зашто да не тепаме уште вечер, кој ќе чека до сабота.

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
и во скопје со летонија не сакаше така да излезе се опушта многу. убаво викам јас дека не треба да игра тој во репрезентација многу е дигнат се мисли дека е прв играч во тимот

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
и во скопје со летонија не сакаше така да излезе се опушта многу. убаво викам јас дека не треба да игра тој во репрезентација многу е дигнат се мисли дека е прв играч во тимот
На кој играч мислиш?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

прошлите квалификации ког анајмнугу н итребаше ен дојде ја не знам што го викаат.

H

HITCH

Гостин
абе не ни помислувам за Естонија сега овие ништо неправат не можат да мрднат не можат да поведат и клик Skype се исклучи на канал 4

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Скараа се иливески и арсич ајдее...:kesa::kesa::kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom