Македонски специјални единици (полициски и воени)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Не сум ја стручен ама вајстина е внучко. Да му веруваш на дедо. Лавовите рикаат ко лавови кога влагаат, а тигрите ржат ко тигри. Исто така и скорпиите кога влагаат у населено место почнуваат да боцкаат по све и свашта. :) И желките исто така вадат звук на мажјак за време на полов однос
Сега ме дотепа признавам,ама пак така имам слушнато па само сакав да прашам.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Сега ме дотепа признавам,ама пак така имам слушнато па само сакав да прашам.
Нареден пат кога ќе го видиш тој што ти го кажал ова да го плукнеш у фаца пошто те натерал да веруваш во ваква глупост :smir:

С

Спенсер

Гостин
Вака,за многу од вас тука ова ќе биде смешно и ќе ме направите глуп,ама јас да прашам.
Имам слушнато за специјалната единица Волци(мојата омилена btw) ги викаат волци бидејќи кога влегуваат во некој објект или населено место завиваат како волци.
Е некој што е постручен да ми расветли дали е вистина или не.
:nenene: Тоа е само ради ефект,наместо да кажуваш - Единица за специјални задачи, можеш да кажеш Тигар,и се е јасно... или слично :) Немаат друга работа,па ќе ги имитираат животните :)

С

Спенсер

Гостин
Бомба - под автомобил во населбата Аеродром. Вистинска драма се случуваше утрово во близина на салата „Јане Сандански“, како што велат од МВР.

Околу осум часот утрово во МВР стигнала пријава за подметната експлозивна направа, по што веднаш екипата за антитероризам излегла на терен.

Кога екипата на А1 пристигна на местото на настанот, единицата веќе работеше на деактивирање на бомбата. Од потреба на зголемена внимателност поради можна експлозија, камерата на А1 снимаше од поголемо растојание.

Од МВР велат дека сопственик на автомобилот марка „Сеат Леон“ е извесен Д.С. од Кочани кој подолго време престојува во Скопје.

Од МВР не откриваат повеќе детали за можните причини за поставувањето на бомбата, ниту пак со што се занимавал сопственикот на автомобилот.

За среќа се заврши без ниту една жртва, ниту материјална штета на возилото, кое екипата на МВР по успешното деактивирање на бомбата го однесе на вештачење.

A1
Малку работа и за ЕСЗ... Успешно завршена :)

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Браво, Браво за акцијата инаку малце офф топиц ќе одам пак, дали некој знае каде се продаваат вакви капи

само без тоа БК и да биде цела црна. Гледам нa темата Каде да најдам никој не ми пишува па така ако знаете каде да ми помогнете

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Ако знае некој во АРМ што вежби прават? Дали на пример прават склекови секој ден , вратило секој ден и слично? позз

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ај некој нека го стави клипот кога Љубе Бошковски дава интервју и над него прелетува куршум од снајпер ... :)

С

Спенсер

Гостин
^- Како да не командувал со Тигри и Лавови... се знае кои се командантите :)

D

Davormkd

Гостин
Како што реков чист офтопик, иначе командандантите се Т. М. и Горан Стојков

Kajgana Shop

На врв Bottom