Македонски специјални единици (полициски и воени)

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
:vozbud:e ako moze nekoj da mi kaze ovaa god.kade ke se odrzuva denot na policijata vo kasarnata Ѓорче или Илинден

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
uf sega go vidov forumot.pozdrav od ebr i prasajte sto sakate normalno ako e za na net.ebr postoi od 01.10 2001 so 60 pripadnici na pep sto najmnogu go jadevme vo 2001.sekoja cest za ESZ no tie rabotea od 7 do 15.00 a potoa pep pak si prodolzuvaa.i da vi ja otkrijam tajnata sto gledam ne ste ja znaele.ESZ site vo mvr gi vikaat macinja(hahahahah jebi ga toa e vistinata)vo ebr ima samo 10 procenti lavovi tie ednostavno ne mozat da se prilagodat na red i disciplina.ke se cudite tri dena navistina da znaete sto se ne raboti EBR.
Уфф сега испадна дека ЕБР е најдобра единица,без навреда секоја чест за сите припадници на сите единици но малку реални да бидеме,Тигрите како и да ги викаат и мачиња и што уште не тие се најдобро обучената единица за извршување на специјални задачи,за тоа зборуваат самите дела што ги имаат направено досега и големиот број награди на интернационални натпревари,позз до сите

M

.:makedonec:.

Гостин
не викам туку ти кажувам

--- надополнето ---

сеа само што се вратив од водици од центар и видов тигриве имаат баш добра опрема

Eпа дај прикажи нешто од опремата ајде бе може сум ја идниот тигар :)

--- надополнето ---

uf sega go vidov forumot.pozdrav od ebr i prasajte sto sakate normalno ako e za na net.ebr postoi od 01.10 2001 so 60 pripadnici na pep sto najmnogu go jadevme vo 2001.sekoja cest za ESZ no tie rabotea od 7 do 15.00 a potoa pep pak si prodolzuvaa.i da vi ja otkrijam tajnata sto gledam ne ste ja znaele.ESZ site vo mvr gi vikaat macinja(hahahahah jebi ga toa e vistinata)vo ebr ima samo 10 procenti lavovi tie ednostavno ne mozat da se prilagodat na red i disciplina.ke se cudite tri dena navistina da znaete sto se ne raboti EBR.
Хуху ....мачиња... али мачињата знаат добро да гребат хахахахахах у секој случај поздрав до ЕБР и ЕСЗ-Тигар (највеќе) :violent1:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Eпа дај прикажи нешто од опремата ајде бе може сум ја идниот тигар :)

па не ја сликав јас. Треба некој ден да се организира отворен ден како што беше прошлата година со полкот за специјални операции да видиме што опрема и новајлии има во ЕСЗ

M

.:makedonec:.

Гостин
па не ја сликав јас. Треба некој ден да се организира отворен ден како што беше прошлата година со полкот за специјални операции да видиме што опрема и новајлии има во ЕСЗ
Абе дај кажи некоја страна или форум на специјалците наши да разгледам јас ? :)

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Абе дај кажи некоја страна или форум на специјалците наши да разгледам јас ? :)
а нема страница за тоа, имаше еден фотограф што слика постојано такви работи пролистај поназад на темава има слики на кое е напишано неговото име и страната

сеа ќе видам

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
па блаже во грешка си сите припадници на МВР ги носат истите чизми па дури и ЕБР,ПЕП,обичните џандари и ЕСЗ

--- надополнето ---

еееј ве прашав неш.овој 7ми мај каде во која касарна ќе се одржува

С

Спенсер

Гостин
па блаже во грешка си сите припадници на МВР ги носат истите чизми па дури и ЕБР,ПЕП,обичните џандари и ЕСЗ

--- надополнето ---

еееј ве прашав неш.овој 7ми мај каде во која касарна ќе се одржува
Кој ги спомна чизмите??? :)

Иначе не се знае,а и да има,ке биде влез само со полициско лице...

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
blaze tie cizmite sto gi nosat tigrite neli velis deka EBR drugi nosat nema vrska site sto se vo MVR isti nosat

Kajgana Shop

На врв Bottom