не викам туку ти кажувамВикаш ?
Уфф сега испадна дека ЕБР е најдобра единица,без навреда секоја чест за сите припадници на сите единици но малку реални да бидеме,Тигрите како и да ги викаат и мачиња и што уште не тие се најдобро обучената единица за извршување на специјални задачи,за тоа зборуваат самите дела што ги имаат направено досега и големиот број награди на интернационални натпревари,позз до ситеuf sega go vidov forumot.pozdrav od ebr i prasajte sto sakate normalno ako e za na net.ebr postoi od 01.10 2001 so 60 pripadnici na pep sto najmnogu go jadevme vo 2001.sekoja cest za ESZ no tie rabotea od 7 do 15.00 a potoa pep pak si prodolzuvaa.i da vi ja otkrijam tajnata sto gledam ne ste ja znaele.ESZ site vo mvr gi vikaat macinja(hahahahah jebi ga toa e vistinata)vo ebr ima samo 10 procenti lavovi tie ednostavno ne mozat da se prilagodat na red i disciplina.ke se cudite tri dena navistina da znaete sto se ne raboti EBR.
не викам туку ти кажувам
--- надополнето ---
сеа само што се вратив од водици од центар и видов тигриве имаат баш добра опрема
Хуху ....мачиња... али мачињата знаат добро да гребат хахахахахах у секој случај поздрав до ЕБР и ЕСЗ-Тигар (највеќе) :violent1:uf sega go vidov forumot.pozdrav od ebr i prasajte sto sakate normalno ako e za na net.ebr postoi od 01.10 2001 so 60 pripadnici na pep sto najmnogu go jadevme vo 2001.sekoja cest za ESZ no tie rabotea od 7 do 15.00 a potoa pep pak si prodolzuvaa.i da vi ja otkrijam tajnata sto gledam ne ste ja znaele.ESZ site vo mvr gi vikaat macinja(hahahahah jebi ga toa e vistinata)vo ebr ima samo 10 procenti lavovi tie ednostavno ne mozat da se prilagodat na red i disciplina.ke se cudite tri dena navistina da znaete sto se ne raboti EBR.
Eпа дај прикажи нешто од опремата ајде бе може сум ја идниот тигар
Абе дај кажи некоја страна или форум на специјалците наши да разгледам јас ?па не ја сликав јас. Треба некој ден да се организира отворен ден како што беше прошлата година со полкот за специјални операции да видиме што опрема и новајлии има во ЕСЗ
а нема страница за тоа, имаше еден фотограф што слика постојано такви работи пролистај поназад на темава има слики на кое е напишано неговото име и странатаАбе дај кажи некоја страна или форум на специјалците наши да разгледам јас ?
www.vojska.forumotion.com еве едно форумче...за армијата е главно али имаш и слики и за ЕСЗ и ЕБР отворено тема..поздрав
Нема други... тоа што може да се каже го има на темава,мислам дека е сосема доволноФала :icon_bigg
--- надополнето ---
Daj mi nekoj drug tuka pisuva deka sum baniran nz ja nikoga[ i ne sum se vklucil tuka
Кој ги спомна чизмите???па блаже во грешка си сите припадници на МВР ги носат истите чизми па дури и ЕБР,ПЕП,обичните џандари и ЕСЗ
--- надополнето ---
еееј ве прашав неш.овој 7ми мај каде во која касарна ќе се одржува
Јас колку што знам сите носат стандардно словенските Планика, јас ги имам иститеblaze tie cizmite sto gi nosat tigrite neli velis deka EBR drugi nosat nema vrska site sto se vo MVR isti nosat