Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас имам право да ги издавам, од кај знаете дека немам сертификат ко потпарол да сум им
Ех далеку од тоа да ги издавам, башка и они нешто посебно не се ни кријат, сакав да кажам не им се мешаат сега толку ко што им се мешаа, друг концепт на работа имаат, нема заебанција со нив сега, и секој може да ти каже дека е припадник на ЕСЗ де не е воена тајна, нормално да познавате луѓе кои се припадници на единицата, ние ги знаеме луѓето од Државна безбедност па од ЕСЗ, дали знаете дека во Србија на припадниците на специјланата единица САЈ се крстат како во Господ, сто пати повеќе се почитувани него овде нашите и сите ги штитат и сосема им е друг статусот а за плата да не збориме главоболие ке не фати
Така да Скај дог не се плаши јас сум порасната у касарната Илинден кај нив на полигон нема што незнам ова се само ситници што секој ги знае верувај :smir:
Дечки, календарот за ЕСЗ 2011 е ТОП!!! кој сака, ПП нека пише/// п.с. се плаќа/
ако сакате може да отвориме посебна тема и да дискутираме за специјалните единици а ја и уште некој шо има слики...ќе закачуваме по некоја...?Јас сакам од пеп ако може и колку пари позз чекам одговор
Еве еден предлог од мене....имам доста слики од ЕСЗ,ЕБР,АРМ...кои смеат да бидат прикажани во јавноста..(иам и такви шо не смеат али ќе си ги зачувам за мене :baehако сакате може да отвориме посебна тема и да дискутираме за специјалните единици а ја и уште некој шо има слики...ќе закачуваме по некоја...?
Јас имам право да ги издавам, од кај знаете дека немам сертификат ко потпарол да сум им
Ех далеку од тоа да ги издавам, башка и они нешто посебно не се ни кријат, сакав да кажам не им се мешаат сега толку ко што им се мешаа, друг концепт на работа имаат, нема заебанција со нив сега, и секој може да ти каже дека е припадник на ЕСЗ де не е воена тајна, нормално да познавате луѓе кои се припадници на единицата, ние ги знаеме луѓето од Државна безбедност па од ЕСЗ, дали знаете дека во Србија на припадниците на специјланата единица САЈ се крстат како во Господ, сто пати повеќе се почитувани него овде нашите и сите ги штитат и сосема им е друг статусот а за плата да не збориме главоболие ке не фати
Така да Скај дог не се плаши јас сум порасната у касарната Илинден кај нив на полигон нема што незнам ова се само ситници што секој ги знае верувај :smir:

Брат ми е луд по вакви работи македонска војска , специјални единици од 2004 нема календар на тигри пропуштено ги има сите знакчиња , такви со нивни знакови едни дрвени. А за календаров мене повеќе ми се свигаше претходниот овој ми е некако послаб , тој имаше боље слики некако и боље тие што ги пишува на секоја страна овде највеќе ми се свиѓа тоа Господ простува и на терористите , Но ние им овозможуваме средба со него нешто у овој стил беше. И тоа Не постои неосвоива тврдина , постојат само лоши напаѓачи е доброСликава да не ја видам на друг форум/профил или што и да е... да нема проблеми со авторски права. ок дечки?? ако сакате да добиете и други![]()
иначе ова е насловната од календарот на ЕСЗ 2011...
![]()

Сликава да не ја видам на друг форум/профил или што и да е... да нема проблеми со авторски права. ок дечки?? ако сакате да добиете и други![]()
иначе ова е насловната од календарот на ЕСЗ 2011...
![]()
Radiostanicata ili toki voki sto mu e zakacena na pripadnikov na ECZ e digitalna radiostanica TETRA (radiokomunikaciski sistem) so sto se ovozmozuva so ovoj ured da se zboruva na nivo na cela drzava, podobar priem na zvukot, povrzuvanje so Itna, pozarna, koi naskoro i tie ke se priklucat kon ovoj komunikaciski sistem, zastita na razgovorot bez da se prislusuva razgovorot na policijata od nekoj nepozelen gostin, kako sto bese slucaj so analognite stari dobri MOTOROLA(t.e i ovie novive se od firmata motorola), kade sekoj mozese na crno da nabavi radiostanica i da ja programira na frekfrencija sto ja koristi policijata. Policijata ima nabaveno 5000 vakvi ubavici so sto gi izdignuva na isto ramniste so britanskata, germanskata i ostanatite policii vo evropa. A i da ne zaboravam da kazam deka istata ima i GPS Ovie uredi i ima uste nekolku novosti za policijata pokraj ovoj ured ima uste eden so koj nasata policija moze da se goree a toa e ured za pratenje koj go imaat samo nekolku razvieni drzavi , a sega i Makedonija. so sto se ovozmouva pratenje na natrapnikot preku lentite na parite(znaete za koi zboruvam).

))