Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Нејќу ЕБР ништо лично ама ЕСЗ си се ЕСЗ уште 500 други да напраат овие си се закон и ќе останат башка они се најстарата специјална единица во Република Македонија, ко ќе стаат тоа скафандерот фантомката(или беретка,арно ама ти е им се за на тв :) ) амблемот и знамето и каишките на нога, ај да не зборам ама лудница, дали ја само така мислам или стварно изгледаат ептен добро незнам, можеби затоа и еден од припадниците на ЕСЗ ми е сопруг :), ама мене ми се бог и батина нема заебанција со нив.

па.... сејм хир :-)

Настрана другите единици,кој што сака нека збори... едни и единствени се "Тигрите" :-)

Посебно онаа стара гарда,опасни момци има... (да не споменувам имиња)

И да,ако имаш можност,сликни го комбинизонот ова она... секако,доколку имаш дозвола ;-)

добри патичиња имаат дечкиве од пСО... :-)

xp9cna.jpg

Дечки, календарот за ЕСЗ 2011 е ТОП!!! кој сака, ПП нека пише/// п.с. се плаќа/

па.... сејм хир :-)

Настрана другите единици,кој што сака нека збори... едни и единствени се "Тигрите" :-)

Посебно онаа стара гарда,опасни момци има... (да не споменувам имиња)

И да,ако имаш можност,сликни го комбинизонот ова она... секако,доколку имаш дозвола ;-)

Моментално го живеат најподробниот статус мир и тишина, ги истераа „манекените“ што се занесуваа низ град и сеа се топ тоа и што треба да се специјална единица на една држава, само може капада им се симне, порано беа нон стоп на тапет, сега никој не смее да ги чепне, сеа може да си играат така со ЕБР, заслужуваат да имаат затворен тип на делување, а не сите нивни акции прво новинарите да ги дознаваат уште пред да се направат.
Само така нека продолжат моментално во ЕСЗ се најхрабрите момци во државава.

Дечки, календарот за ЕСЗ 2011 е ТОП!!! кој сака, ПП нека пише/// п.с. се плаќа/

После комм од СкајДог,го повекувам мојот пост. Ке се разберам јас со тој што сакаше да ги продава... крај на приказнава за календарот.

Моментално го живеат најподробниот статус мир и тишина, ги истераа „манекените“ што се занесуваа низ град и сеа се топ тоа и што треба да се специјална единица на една држава, само може капада им се симне, порано беа нон стоп на тапет, сега никој не смее да ги чепне, сеа може да си играат така со ЕБР, заслужуваат да имаат затворен тип на делување, а не сите нивни акции прво новинарите да ги дознаваат уште пред да се направат.

Па да... можеби и ова што пишуваме на форумов,ги откриваме и сл. но... незнам :-) ако им пречи,нека кажат :-)

Него,што да продолжат... дечките се супер,но до пред некој месец немаа земено плата и дневници за неколку месеци наназад... сега незнам каква е ситуцијата...

Од моја лична страна имам на овој коментар и погоре коментарот.....

Ти прво несмееш да се фалиш дека сопругот што ти е, за да беше до фалењето немаше да носат фантомки.

И спрема мене нема во Македонија некоја единица толку добра од овие познативе, секоја чест за дечките таму, но секоја работа се чува во тајност.

За нивните измени, новости нетреба да знае ни семејството.

Кога ќе го постигнат тоа, тогаш нека кажат дека се во врвот.

Секоја единица го прави тоа.

Но сите таму што се секоја чест повторно кажувам, имам пријатели и другари, секоја чест.

Ами сега ти што кажуваш дека пријателите и другари (некои) ти биле, пак ги издаде :pos2:

Oд кај знаеш ти мене кој ми се тие другари? Кој ми се тие пријатели?

Од моја лична страна имам на овој коментар и погоре коментарот.....

Ти прво несмееш да се фалиш дека сопругот што ти е, за да беше до фалењето немаше да носат фантомки.

И спрема мене нема во Македонија некоја единица толку добра од овие познативе, секоја чест за дечките таму, но секоја работа се чува во тајност.

За нивните измени, новости нетреба да знае ни семејството.

Кога ќе го постигнат тоа, тогаш нека кажат дека се во врвот.

Секоја единица го прави тоа.

Но сите таму што се секоја чест повторно кажувам, имам пријатели и другари, секоја чест.

Добро,Луси не се фали и сл. само си кажа свое мислење :-)

Од кај знаеш па ти нејзе кој и е маж ?

лесно се дознава кој е кој... па и јас знам,но не ме интересира,не се мешам.

Добро,Луси не се фали и сл. само си кажа свое мислење :-)

лесно се дознава кој е кој... па и јас знам,но не ме интересира,не се мешам.

Тогаш лесно ќе дознаеш и кој му е другар/пријател :smir:
Лесно е на ЦСИ ,Кобра 11 и некој други филмови ...

--- надополнето ---

Дечко олади. Не напаѓам јас никого.

Луси знае дека не ја нападнав.

Ако тврдиш дека мојот став е негативен.... :jaj:

Само прашав јас не се пали одма па и ти :)

Тогаш лесно ќе дознаеш и кој му е другар/пријател :smir:
Лесно е на ЦСИ ,Кобра 11 и некој други филмови ...

--- надополнето ---

Само прашав јас не се пали одма па и ти :)

ја коа ти кажувам лесно е... само треба малце мозокот да проработи... ај доста офтопик :-)

ја коа ти кажувам лесно е... само треба малце мозокот да проработи... ај доста офтопик :-)

Да беше толку лесно како што ти тврдиш немаше секој 2 ден да се ограбуваат банки а притоа да неможат да ги најдат тие што го направиле тоа.Има уште миљарда вакви примери во Македонија и Светот но ајде да не идеме скроз оф топик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom