Сајбер сексот-причина за раскинување?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
togas jas sum najneverniot covek sto postoi...sreka momentalno so nemam partnerka...no minata vrska mi se rasipa poradi toa...mi rece bivsata da si gi ebes sea forrumgikite na kajgana gledam tie ti se povazni...jas i pokazav sreden prst i i ja pokazav vratata:)

Тоа онлајн секс...и не е секс.
Се дур не го бутнам не го сметам тоа како секс.
Неверство, логично не е.
Ама, може да биде знак дека во врската нешто фали...

А женските како го примаат? :pos:
Па самата помисла за нешто настрана е неверство

Не ми е јасно само кај го буташ? У отворот за усб?

анално, орално, вагинално...бутање...онлајн секс ти е како да се бањаш со чорапи...ништо повеќе од мастурбација.

Штом некој го прави тоа сигурно не му штима нешто во врската.Но не е неверство.

Не е неверство...се додека не се случи ВИСТИНСКИ коитус со дотичната личност со која имаш cyber sex не се смета за неверство...а зошто некои луѓе практикуваат cyber sex е друго прашање...немора да значи дека се незадоволни од врската ако имаат cyber sex со некоја туку едноставно сакаат малку да разбијат монотонија без некој да биде повреден..ако некој ова го смета за неверство тоа значи дека тој самиот не е сигурен во врската во која шо е моментално а не обратно т.е. дека тој шо има повремен cyber sex со некоја личност е несигурен во врската , бидејќи ако навистина нешто не му штима во врската ќе го направел тоа во живо а не on-line

Neverstvo e ... posle ti ja ebes , taa go zamislja toj na koj si ja pipka preku MSN , grozna rabota opasna plus tesko moze da doznaes .

Treba se uvede kazna koj praktikue takvo neverstvo da mu se odzeme internet od edna do 3 godini :kesa:

Абе кој будала по телефон или cyber кога ќе видите некоја 70 годишна таму ве пали и ве тера да:drk:

Jaс го сметам за еден вид неверство кој може да се претвори во вистинско неверство подоцна. Некој ако посегне по такво нешто, ако има такви, нешто не им штима во врската, подоцна ќе почне и во живо и така натаму:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom