СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
А еве вака чим викаш другите нубци , дали се сметаш себеси за некој и нешто (про maybe?) . Играше братми едно време те тепаше како луд читер го направи бот еден а 11 години е детето :tapp: miniNF иначе имаше ник , ти текнува?

А еве вака чим викаш другите нубци , дали се сметаш себеси за некој и нешто (про maybe?) . Играше братми едно време те тепаше како луд читер го направи бот еден а 11 години е детето :tapp: miniNF иначе имаше ник , ти текнува?
da da mi teknuva ali deka me napravil lom ke se prasame inace ne se vrednuvam kako pro ili neso da se digam nego spored uslovite so koj igraci igrav toj skor go nap....pozz go brat ti i kazi mu nekad jas i on na btv3 1 vs 1 jas sum admin,mislam ako saka stom go vrednuvas tolku:)

ej da vi kazam maki ne e citer imam igrano so nego poveke pati i jas mislev taka i plus snimav deno ali deckoto si igra bravo :D:D

И порано немаше?
Цел клан со аим, ве трчкав по серверите само..

И порано немаше?
Цел клан со аим, ве трчкав по серверите само..
peer se zaebav so primiv kopiljaci vo klan koj so igraa so cit za ova imam svedok(buki itn..)no od koa ne pravea site citeri 3 meseci nemase nikoj vo BmX i posle se sobravme deca so garantiram nema nikoj aim nitu wh.:smir:

sssskc6.png
zverceht3.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom