СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
имам ли чит сега сите што викафте БАНИРЕТЕ ГО ЧИТЕР Е !!:smir:
2ly09z5.jpg

A kako го докажува скриншотот спротивното?

ne mee jasno samo site vikat ke slikam ke vidas nemam cit :tapp::tapp: so tolku li sme glupi ke go isklu4e 4ito i ke slika neli moze tka ccc mislas ...:tapp::tapp:

ne mee jasno samo site vikat ke slikam ke vidas nemam cit :tapp::tapp: so tolku li sme glupi ke go isklu4e 4ito i ke slika neli moze tka ccc mislas ...:tapp::tapp:
Не се исклучува така ЧИТ треба од играта да излезаш па да го Оффлине:smir:

Хех... Еве нешто од денес, ќе го убиев и тој ама сакав да напраам скрееншхот и ме уби...:pipi:
kojjzverrrun3.png
zverrrrrrrrrd1.png

Ех, си им дошол одпозади и си ги наредил =/

кажејте ми како да пратам слика и ќе пратам !

кажејте ми како да пратам слика и ќе пратам !
1. Кога во моментов сакаш да сликаш ке претиснеш копчето од тестатурата вака нешто ти пише: Print Prt Sc се наога таму кај ДЕЛЕТЕ,ИНСЕРТ над нив.
2.Потоа одаш во Паинт(тоа програмчево за цртање) па таму одаш пасте (crt+v) ти излегува тоа што си сликал и мнгоу лесно потоа
3.Го снимаш File- Save as и толку ја имаш сликичката

П.с- мислам дека треба да ја направиш во ЈПД фајл, за да можеш да ја закачиш на нет, па на форум

јас ке ти кажам ..После откако ке ја снимаш, ке одиш www.tinypic.com одиш „ Browse “ т.е „ Разгледај “ ке ја ставиш сликичката и Upload и ке го копираш најдолниот линк што ти е даден...од тие некои 3-4 НАЈДОЛНИОТ ке го копираш и ова ука каде што пишував измеги 2 книгички и едно незнам шо, има едно како планина, жтичко, ситсни тама у Пасте таму и Во ред :smir:Ако имаш проблем msn.rocky@hotmail.com :smir:

1. Кога во моментов сакаш да сликаш ке претиснеш копчето од тестатурата вака нешто ти пише: Print Prt Sc се наога таму кај ДЕЛЕТЕ,ИНСЕРТ над нив.
2.Потоа одаш во Паинт(тоа програмчево за цртање) па таму одаш пасте (crt+v) ти излегува тоа што си сликал и мнгоу лесно потоа
3.Го снимаш File- Save as и толку ја имаш сликичката

П.с- мислам дека треба да ја направиш во ЈПД фајл, за да можеш да ја закачиш на нет, па на форум

jgp . Не е битно тоа многу тоа е големината на слика ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom