Браво ! :smir:Еден СС да ги докажам своите квалитети...
Пред 10 минути.
Браво бе снејк..:pos2::pos2:Еден СС да ги докажам своите квалитети...
Пред 10 минути.
еве ти сличен скор на тој...LoL човече ти си бил Kengur,јас мислев некој нуб е прееска хахахаха
Што не постираш SS од твојот легендарен скор 1-6 на DD2.
и после испотен се најде паднат од креветот? мац, коа ќе напраиш таков скор, јас со точак на едно тркало ќе се спуштам од крстот до државна.FFS,фатив SS на ентернет серверите,ама кога заврши мапата,па ми искочи главната страна од кантер
А баш сакав да ви се фалам,72-13 скор
Ајде тогаш,почни да тренираш за потегот.и после испотен се најде паднат од креветот? мац, коа ќе напраиш таков скор, јас со точак на едно тркало ќе се спуштам од крстот до државна.
и од сега па натаму, проф.др.кенгур викај ме. =))
да,да...Ајде тогаш,почни да тренираш за потегот.
Иначе,можда несфатливо остана,но скорот беше на DM серверите,и тоа 10 пати умрев додека имав 200+ пинг,и до тогаш скор 25-10,после тоа земав AWP и направив 72-13.
Ако не веруваш,еве уште вечер на инферно,само нема да биде исто,ќе биде негде 120-10
ајде, ќе ми бидеш асистенат =)
Кенгуре, ме примаш у професорската елита?
Hint: Архива (-
Аце, браво за скоро, а ќе може ли да ми кажеш как да го наместам тва за фпс да ми е там дек шо ти е на тебе, ми прече доле..Еден СС да ги докажам своите квалитети...
Пред 10 минути.
И би имал, да не беше Tsumase против мене. Играше до кога јас имав 60-70 фрагсајде, ќе ми бидеш асистенат =)
статистички, поголеми шанси си имал ти. си требал боље скор да имаш =)
net_graph 300 напиши и ке ти се наместе над парите.Аце, браво за скоро, а ќе може ли да ми кажеш как да го наместам тва за фпс да ми е там дек шо ти е на тебе, ми прече доле..