СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
А стој , малку глуп си или многу глуп си?
Ова ти го кажав на прашањето твое како можи 3 килс да си направил а ти пишало 6 , а ништо немам против твојото скор , торко.

n00b

Тренира бе остај го :pos2::pos2: ПС : Трол читај првин горе со си напишал па после трескај глупости :uvo::uvo:

Абе како е можно, убив 4, а тоа Best score ми покажува 6 киллс со 3 хс..

29p80ad.jpg

Кога е завршила рундата и си утепал 2 а времето било минано ти ги бро у новата рунда киловте така да си утепал таа рунда 4 + 2 од претходната..

А стој , малку глуп си или многу глуп си?
Ова ти го кажав на прашањето твое како можи 3 килс да си направил а ти пишало 6 , а ништо немам против твојото скор , торко.

n00b
Хаха, епа не сум прочитал убаво, баш тогаш станав и со половино око гоедав, сепак извини мислев за третиот скор..
А тоа за 6 киллс и 3 хс незнам како е, ни бомб ми испука, ни сум убил после тоа 2ца, за време на играта убив 4 и толку..:toe:

13490227de1.jpg

15290038gk8.jpg

69174480mo6.jpg

и овие за монтреј. дека е читооооо?! =))) и другпат не се лути кога гинеш од мене =))
45400184bi0.jpg

99621032bi9.jpg

LoL човече ти си бил Kengur,јас мислев некој нуб е прееска хахахаха

Што не постираш SS од твојот легендарен скор 1-6 на DD2. :)

абе петар оди на imageshack.us закачи слика и пастирај ја тука, а не преку комп. даваш копи паст

petar vakvi skorovi ne se stavaat na forum daj naprai nekoj 23-2 pa taka ke moze:D

Петар и сликава и скорот ти се гром немам зборови:)Браво како можеше само толку скор мн добар е:):pos2:Ај поднаучи па стави да те видиме:wink:
:salut:

sto mu fali bre na skorot ?

Јас се кладам дека сите што му зборите на петар сте мн мн послаби од него у цс!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom