Фан Клуб: Љуботен

• Креатор на темата Креатор на темата mujo
  • Време на започнување Време на започнување
Mene kako sto mi kaza edno dete sto igra tamo upravata na ljuboten go podrzuva Hadziristeski a Sport se protiv nego i zatoa ne gi pisuva vo sport a igraat dobro od 7 imaat 4pobedi 2 nereseni i 1poraz (od Skendija B)

vo ponedelnik i vtornik ima rezultat,jas bas kupuva za da vida kako stoi Osogovo,sega vo ponedelnik ke kupam i ako pisuva ke pisam dali igra i kako stoi Ljuboten.A koj region treba da igra severen ili nekoj drug?
3. liga -zapad

Mene kako sto mi kaza edno dete sto igra tamo upravata na ljuboten go podrzuva Hadziristeski a Sport se protiv nego i zatoa ne gi pisuva vo sport a igraat dobro od 7 imaat 4pobedi 2 nereseni i 1poraz (od Skendija B)
tetoec a koe mesto se? nema vrska so hadziristeski i mak. sport, samo tabelata me interesirase. a znaci skendija ima i vtora ekipa u 3. liga? -do vcera nemaa pari za prvata ekipa, a tie imale i vtora ekipa

Трета Лига-Западен Регион
Табела Есенски дел 2007/08

1. Љуботен (Тетово)9 9 0 0 30:03 (+27) 27
2. Гостивар (Гостивар) 9 7 1 1 31:09 (+22) 22
3. Фљамуртари 9 4 1 4 19:17 (+2) 13
4. Градец (Градец)9 4 0 5 18:14 (+4) 12
5. Бабин Дол (Бабин Дол) 9 3 3 3 16:18 (+4) 12
6. Добарце-07 (Добарце) 9 4 0 5 13:29 (-16) 12
7. Влазрими (Слатино) 9 3 2 4 16:14 (+2) 11
8. Руфеја (Милетино) 9 3 2 4 16:26 (-10) 11
9. Палчиште (Палчиште) 9 1 2 6 10:26 (-16) 5
10. Речица (Мала Речица) 9 1 1 7 09:22 (-13) 4
Забелешка: Екипата на Шкендија Б (Тетово-втор тим) се откажа после 6 кола

Зион, сигурен си дека тимов се вика Бабин Дол? да не е Балин дол оти на карта баш барав и никаде нема такво село ама иам Балин Дол.

Зион, сигурен си дека тимов се вика Бабин Дол? да не е Балин дол оти на карта баш барав и никаде нема такво село ама иам Балин Дол.
u parvo si, balin dol e. inaku ljuboten sigurno ke igra u 2 liga naredna sezona, imaat dobar sponzor.

ама кај Љуботен има друг проблем. Оваа табела што ја постираше Зион е од трета лига Запад која ја објавува Македонски Спорт но која е призната од Емил Божиновски. има уште една табела со други клубови која е призната од Хари. Ако го сменат Хари до лето тогаш Љуботен ќе игра во Втора Лига, ако не џабе им е.

Грешка си Хари, оваа табела е под покровителство на ФФМ, т.е. Хаџи-Ристески, таа другата лига лига што ја објавуваше М.Спорт мислам дека и веќе не се играа, таму беа Вардар (Форино), Арсими (Чегране), Лирија (Желино)....

ljuboten pobedi vo 3 liga zapad i sega ke igra vo baraz so kozuf. se nadevam deka ljuboten ke pobedi i ke vleze u vtroa liga, a potoa i u prva liga, zos kako najstar klub vo RM tamu mu e i mestoto.

Грешка си Хари, оваа табела е под покровителство на ФФМ, т.е. Хаџи-Ристески, таа другата лига лига што ја објавуваше М.Спорт мислам дека и веќе не се играа, таму беа Вардар (Форино), Арсими (Чегране), Лирија (Желино)....

моја грешка, се збркав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom