Фан Клуб: Љуботен

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Почна пролетниот дел и Љуботен го стартуваше со победа над Градец со 1:0, и ја зголемија предноста пред Речица на +6.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Почна пролетниот дел и Љуботен го стартуваше со победа над Градец со 1:0, и ја зголемија предноста пред Речица на +6.

Победивте на гости?

Ако сте победиле у Градец , сигурно имате фрлено некој денар :sneaky:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.682
Поени од реакции
31.634
Победивте на гости?

a ti vaka kako kazhuvash ,sigurno imash iskustvo vo frlanje na nekoja para onaka de ,ili na sofra jagne ;)
--- надополнето: 26 март 2012 во 14:01 ---
Победивте на гости?

a ti vaka kako kazhuvash ,sigurno imash iskustvo vo frlanje na nekoja para onaka de ,ili na sofra jagne ;)
--- надополнето: 26 март 2012 во 14:02 ---
Победивте на гости?

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
--- надополнето: 26 март 2012 во 14:01 ---

--- надополнето: 26 март 2012 во 14:02 ---

Shutrak :pos: :pos:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.682
Поени од реакции
31.634
,,da be tochno shutrak,,,,,i shto sega ,,,,,:icon_mrgr:,,,,,,,,aj malku literatura za istorijat na fudbalot balkanski pa da se educirash koj e najstar fudbalski klub na nashive prostori,,,,,onaka shutrachki sovet,,,,,,:свиркам:

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
,,da be tochno shutrak,,,,,i shto sega ,,,,,:icon_mrgr:,,,,,,,,aj malku literatura za istorijat na fudbalot balkanski pa da se educirash koj e najstar fudbalski klub na nashive prostori,,,,,onaka shutrachki sovet,,,,,,:свиркам:
Нема потреба Shutrak :pos: , Легенда си нема што ..

Едуцирај се ти , постовите ти се ко тие 7 години што имаат , ти имаш 5 според мене :pos:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.682
Поени од реакции
31.634
,e i ti mnogu mi dade ,,godini de ,samo shest imam,,,,,:pos:zatoa se takvi:ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom