фала сите очекуваме победа и се надеваме дека ке победиме без примен гол дома и дека ке издржиме и у белорусија па да се пласираме у 3 коло:helou:Лавови Со срека 2-0 очекувам во Вторник
фала сите очекуваме победа и се надеваме дека ке победиме без примен гол дома и дека ке издржиме и у белорусија па да се пласираме у 3 коло:helou:Лавови Со срека 2-0 очекувам во Вторник
Лавови на која трибина ке бидат ? :smir:
Изгледа ке бидеме на запад....Картиве шо пари ќе бидат?:smir:
Мислим само од трето коло тиа што ќе отпадна влагаа у Лига Европа.Ако отпадне Ѓорче од Бате Борисов ќе продолжи после во Европа лига?
Па да знам така беше порано ама сега нешто се збореше дека и од 2ро коло кој ќе отпадне влага во Европа лига незнам може грешамМислим само од трето коло тиа што ќе отпадна влагаа у Лига Европа.
Одлично , ајде со среќа Ѓорчевчани и кажете само датум , саат и Цена на карта за овој Спектаклkoj ke pomine vtoro kolo ima zagarantirano mesto vo Europa liga...
300? многу бе ја знам на Работнички кога идев прошливе год максимум 200 беа :nesum: 300 скапо некако е бе нема да има ич луѓе ако се 300 со Шпанија е 500 ебагосе игра во вторник во 5 саат почнува цена мегу 200 и 300 денари за јужна излеа ЛАВОВИТЕ на запад ке бидеме