Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
ПЛАГИЈАТОРИИИИИИИИ,не знам како да ве наречам друго освен тоа,абе измилите една НОВА песна,доста наши песни пеете,а и ова не е навивање за клубот и навивачка група ако цел натпревар пееш против др.клуб(за кого до вчераа навивате мислам на Вардар),имавте добар час што е НАВИВАЧКА ГРУПА И КАКО СЕ САКА КЛУБОТ.
ПС Честитки само до фудбалерите на ЃП,ама до вас"навивачите":kesa:

Македонија Ѓорче Петров 1 - 0 Вардар :vozbud: Комити Одете Си Дома :wink:

Абе Вардар догодина ќе игра лига на шампиони а вие само продолжете да губите од екипи што до вчераа играа со Оксфорд.

Што ти се вика тешка ропачина:tapp:
А овој е најпаметен „ Така Е!!! Хул Сити ти го напика до јаја ТАКА Е!!!!“

@Jove Дај боже да се пласирате! Јас неам ништо против тимот, само што вие ме сваќате обратно! Јебига :vozbud:

А за Арсенал, нема што да дискутирам.. џабе си збориш за инат, кога и ти самиот знаеш дека нема да биде така. :smir:

Значи се си оди според планот , браво за момците одлично си ја завршија работата. Мислам дека личеше барем малку на дерби утакмица за разлика од претходни години. Имаше атмосфера која ретко се гледа во македонскиов фудбал . :aplauz: Поздрав до комити и Вардар . Другпат не ги потценувајте противниците .:salut:

7D2CA49DD49B7E49AA99C8BCB065B825.jpg
:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::zver: Браво Васо најдобар играч според мене вчера на дербито абе се знае Кавадаречка направи се е човекот.:salut:

Значи се си оди според планот , браво за момците одлично си ја завршија работата. Мислам дека личеше барем малку на дерби утакмица за разлика од претходни години. Имаше атмосфера која ретко се гледа во македонскиов фудбал . :aplauz: Поздрав до комити и Вардар . Другпат не ги потценувајте противниците .:salut:

Убаво напишано, уште еднаш честитки на заслужената победа, и балгодарам за поздравот.Инаку Комити се пишува со голема буква,тоа запамти го!
Вардар не ве потцени,туку ве прецени и дојде со намера да се брани и да одигра 0:0,ја сум револтиран од таквиот антифудбал и се надевам дека добро ја научија лекцијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom