Што правите кога ви е досадно?

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Никогаш не ми е досадно. Си наоѓам цело време некоја занимација. Гледам филмови, читам книги, слушам музика, па знам и некоја игричка да поиграм. Ако времето е убаво, шетам со друштво :)

M

M del Mar

Гостин
Замарам луѓе околу мене, читам книги...се рашетавам низ дома и наоѓам жртви за џаболебарење надвор.

?

..........

Гостин
Би рекол, играм игри слушам музика бла бла,
но кога ми е досадно, апсолутно се ми е досадно ништо не помага.

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Многу нешта...не е една или две :)))

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кога ми е досадно слушам музика, гледам некој интересен филм (комедија) или излегувам на кафе со другарките.

T

theTinule

Гостин
Учам нешто ново xD
Интересно ми е секогаш кога ќе научам нешто ново.
Откривам нови бендови, симнувам албуми, имав период кога шефував во кујна па научив интересни ствари како се прават :)
Ако се погодат околности, излегувам со моите омилени луѓе <3
Ептен ако ми е досадно, почнувам да станувам хистерична и барам жртви кои ќе ме занимаваат, дали на мсн, дали на телефон, дали ќе ми се тупнат дома или ќе ме извадат надвор, не е важно, само да се најде некој што знае да ме насмее и да ме „врати во живот“.

Не се случило кога ми е досадно, да завршам некоја корисна работа (да навежбам некоја страна, да расчистам собата...) Ц...нема ни да се случи :)

R

Roten 96

Гостин
Коа меееј досадно ке зеам или ке нацртум нешто (знајте ма биве мене) или ке играам на компјутеро или ке проциткум некуја книгичка а тоа најчесто са дешаве един пт ву гудинта ( зборувум за читајнто книги ) хахахаха и така дее хахахаха

--- надополнето ---

се тоа па тоа праам и ке поминит времето

С

сашенко

Гостин
:pos2:Што и да правам се е џабе.Досадата како болест ми доаѓа.Кога ми е досадно СЕ МИ Е ДОСАДНО и што и да фатам ништо не ме оправа.И се откажувам и ке легнам на кревер и ке лежам...ке се вртам како луд по креветот и така до бескрај (додека да заспијам)...

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
На компјутер ќе седнам, вртам сите страни што ги посетувам најмногу, ќе ми здосади тоа, фаќам да цртам во фотошоп, ќе ми здосади тоа, фаќам да едитирам слики, кога ќе ми здосади тоа, одам глеам дискавери, кога тоа ќе ми здосади, земам го чистам аквариумот, ако и тоа ми здосади ќе фатам ќе цртам пак сега на лист, ако тоа ми здосади, ќе учам финти со бајкот и ме мрзи уште да пишувам.
Во глобала, ретко кога ми е досадно! :)

T

Tetro

Гостин
На компјутер ќе седнам, вртам сите страни што ги посетувам најмногу, ќе ми здосади тоа, фаќам да цртам во фотошоп, ќе ми здосади тоа, фаќам да едитирам слики, кога ќе ми здосади тоа, одам глеам дискавери, кога тоа ќе ми здосади, земам го чистам аквариумот, ако и тоа ми здосади ќе фатам ќе цртам пак сега на лист, ако тоа ми здосади, ќе учам финти со бајкот и ме мрзи уште да пишувам.
Во глобала, ретко кога ми е досадно! :)
И се ова го правиш седејќи врз компјутер ?

Kajgana Shop

На врв Bottom