finaly fifteen

• Креатор на темата Креатор на темата Almighty Nane
  • Време на започнување Време на започнување
Да ми е мене малава...:violent1::violent1::violent1:

да е моја ќерка би ја удрил шамар пред другарите да знае со кој си има работа. нема да дозволам мојата ќерка да се замислува дека е царица на туѓ труд. нека спечали, нека се фали.

Добро си напишал Трендо: Да не почнувам да коментирам ЗАШТО КЕ СЕ ИЗНЕРВИРААААМ!!!!

Оваја само на сред плоштад. Е ќе ја послушаме тогаш барем нешто. А то е:
1. горење
2. стрелање

Слободно нека бира.

Au lele guska ovaa , ne znam kako majka i dozvolila da stane kerka i smizla do ovoj stepen..c c c c c...pa uste i vika na majka i : i hate you ...:ija: ...i uste potragicno e sto sea majka i se osekja kriva..au au au... :angry3:

дај бич:pos:

Абе на нив ич не им е гајле ова, ни самите незнаат колку пари имаат така да ова за нив не е ништо. Го видов ова и ми текна на онаа емисија што ја даваат на MTV Super Sweet Sixteen се вика или слично. Типките се ептен разгалени и праат огромни журки и трошат ненормално многу пари за еден роденден и не дека сега е големата, јебига 16 наполнила. Многу ме нервираат вакви:violent1: :icon_mrgr

glupacka nevospitana...ama ubo rece ... neznam koj rece deka ne e kriva samo taa...taa si manipulira so roditelite...gi vrtit na maliot prst stoka neblagodarna DDG deteto nejzino da i se ponasat taka ko so se ponasat taa..sekakvi:tapp:

како би ја премлатила малава еј!!! и после ја фрлам на нива да работи и и давам само леб и вода додека не заработи за еден лексус и не и дое памет ....бај д веј едно е сигурно,нејзините се криви и никој друг

ona da znaela sto e rabota nema da se odnesuva taka:)) ama za toa se krivi nejzinite:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom