Новата фотосесија на Катарина Ивановска

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Dobro zavrshena rabota:salut:

N

NeMiRnA

Гостин
Abe top se slikite,top izglea Katarina,ama iskreno poveke mi izgleda kako za u playboy nego li sto gledam kostimi za kapenje...

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Сум ја видела во многу подобри изданија, али ок е! Како шо рече Немирна погоре, Ко за на Плејбој се сликиве, а не за реклама на купачи!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
За женскава стварно неам зборови. Топ е! Нека продолжи така!:vozbud::vozbud::vozbud:

п.с. темава нека иде во Мода и Убавина

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Темава не е за тука.
Ја префрлам во Мода и убавина.

Член од
24 јуни 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
Spored mene nemaat vrska slikite so Playboy,epten se profesionalni,vistinski modni fotografii,onie koi se razbiraat vo moda ke se slozat so mene.Valjda znaat sto pravat vo Vogue,posto e add tamu

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Типкава е топ и се тоа,уште од онаа рекламана за Мобимак ми беше ептен убава,ама што е со грудиве бре...???Рекламира костими за капење или грудите?:icon_roll

N

NeMiRnA

Гостин
starqueen напиша:
Spored mene nemaat vrska slikite so Playboy,epten se profesionalni,vistinski modni fotografii,onie koi se razbiraat vo moda ke se slozat so mene.Valjda znaat sto pravat vo Vogue,posto e add tamu
Dobro ne me sfakaj bukvalno...aman...ne rekov deka ne se profesionalni,ubavi se i deluvaat dosta eroticno i umetnicki,no ne mi se modni.Katarina e top i neznaci ako e vogue i kraj mora da e se pogodeno...:)

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
девојката е супер навистина (само не ми се допаѓа тоа што си стави малку силикони во градите така да не е целосно природна :( )

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Ауууф закон девојка!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom