Новата фотосесија на Катарина Ивановска

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Арни се сликите,девојката не е лоша,ама ништо посебно па,има многу боље.....слаба е многу!

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Егзотична убајна! Гром!

Катето многу личи на девојчево од Кајгана, PSYtisfaction. Кога ја разгледував галеријата и наидував на нејзини слики, мислев дека е таа.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
106
Поени од реакции
1
Навистина е посебна, топ девојка - можам слободно да кажам најдобра од сите наши манекенки

Ч

Чек Он Ит

Гостин
ОК е фотосесијата, професионално, ама јас повеќе како поента гледам разголување, него рекламирање костими за капење.

А Катарина е добра, не е ТОП. Некогаш знае да блесне, а некогаш да биде многу кич ...
Ја видов во ГТЦ со мантил долг на 50 степени и ми се идеше да паднам у несвест само што ја гледам и плус беше сви ми боје лепо стоје. ОМГ !!!

Член од
15 јуни 2006
Мислења
433
Поени од реакции
3
abe sega normalno i malce LJUBOMORA da imate...mislam vie zenskite

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Добра фотосесија...
Не е никаква љубомора, туку девојката едноставно не ми остава никаков посебен впечаток..

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
супер е само разбрав дека има стаено силикон наложено и било поима неам...разбрав во еден козметички салон озборување

Член од
15 јуни 2006
Мислења
433
Поени од реакции
3
Obrnete vnimanie na pisanoto od klipov kade sto kazuva deka katarina e od SRBIJA za videoto klik tuka

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Алал нека и е.Ептен јако тело и фаца закон. Супер е. Ши ис соу хотт х)

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
леле топови
ја грабаш бегаш и не се вртиш назад :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
девојката е супер навистина (само не ми се допаѓа тоа што си стави малку силикони во градите така да не е целосно природна :( )
Мислам дека сосема прифатлив потег направила. Си го довела изгледот до врвот од она што може добро да изгледа се пуштила во акција. Само на тој начин, со инвентивност ослободена од стереотипи за „природност“ во светот на високата мода и славните може да се стаса до некаде.:tapp:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
ОК е фотосесијата, професионално, ама јас повеќе како поента гледам разголување, него рекламирање костими за капење.
Па да рекламира капути, да држи забелешката :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Па да рекламира капути, да држи забелешката :)
Можела и капути да рекламира па пак да била исто толку разголена, а и АКО сакала можела да рекламира и костими за капење без да е малку повеќе разголена. Но очигледно Катарина сакала да покаже што има, не и замерувам за тоа бидејки има што да покаже барем. :icon_bigg

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
прекрасна девојка и во понашање,се иам упознаено еднаш случајно со неа и воопште не ми делува издигнато ко шо напомена некој погоре, напротив многу беше мила и прибрана, сепак две мали забелешки за фотосесијава-на првата слика градите и се сосема различни од на останатите,и на последната фотографија во наочарите и се одсликува тимот што ја фотографира...морав да изедам г*мна значи :pos:

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Браво !!!!
Барем некоја маникенка од македонија успеала!!!!
друготе е грех да се коментира

Kajgana Shop

На врв Bottom