jas ne se soglasuvam so ova no sekoj ima pravo na svoe mislenje i toa go pocitivam.Sepak mislam deka Primera e pojaka pokvalitetna i se igra poubav i pokvaliteten fudbal.Jaki se Real i Barca
Solidni se Valensija, Sevilja,Aletiko madrid
u Italija jaki se Juve,Inter,Milan,Roma
Solidni se Lazio, Fiorentina, Palermo vo toa e razlikata...
Abe Sevilja i Valensija se skoro kolku ako ne i pojaki od Real ne me zaebavaj slabi bile. Lani do posledno kolo bea vo igra za titulata.Za Real i Barca svaka cast..Odlicni se..Ali drugite klubovi se mnogu poslavi od niv i ne mozat da konkuriraat...Ova e moeto mislenje..
Има поубав фудбал, но не е поквалитетна..jas ne se soglasuvam so ova no sekoj ima pravo na svoe mislenje i toa go pocitivam.Sepak mislam deka Primera e pojaka pokvalitetna i se igra poubav i pokvaliteten fudbal.
Ај бе што збориш! Појаки од Реал, а од Барса не? Сакаш да кажеш Барса са појаки од Реал...или што? Ај не кажувај гачки, се знае кој е шампион...а ќе ве видиме и годинава. Не ми се верува дека цела сезона ќе ви подаруваат пенали и голови, иако тоа е случај секоја година!Abe Sevilja i Valensija se skoro kolku ako ne i pojaki od Real ne me zaebavaj slabi bile. Lani do posledno kolo bea vo igra za titulata.
Batka mislam deka na site mu e jasno koj e pojak od niv i ne tuku gnjavi. Ako ne pojke sporedi gi timojte. Vo koj klub igracite se razvivaat i stanvaat zvezdi a vo koj propagjaat. Nema so da zboram pojke. Muabetot mi bese za Sevilja i valensija a ako ne vervas pocekaj da izigrat edna partija. Kako za zagrevanje gledaj snimka od superkupot. :salut:Ај бе што збориш! Појаки од Реал, а од Барса не? Сакаш да кажеш Барса са појаки од Реал...или што? Ај не кажувај гачки, се знае кој е шампион...а ќе ве видиме и годинава. Не ми се верува дека цела сезона ќе ви подаруваат пенали и голови, иако тоа е случај секоја година!
И сега оти некој ги прави ѕвездите е најдобар?Batka mislam deka na site mu e jasno koj e pojak od niv i ne tuku gnjavi. Ako ne pojke sporedi gi timojte. Vo koj klub igracite se razvivaat i stanvaat zvezdi a vo koj propagjaat. Nema so da zboram pojke. Muabetot mi bese za Sevilja i valensija a ako ne vervas pocekaj da izigrat edna partija. Kako za zagrevanje gledaj snimka od superkupot. :salut:
e dobro sea, messi kaj se razvi, ili iniesta, ili giovani i bojan (aj tie uste se razvivaat), a za koi zvezdi toa propadnaa poprecizno?Batka mislam deka na site mu e jasno koj e pojak od niv i ne tuku gnjavi. Ako ne pojke sporedi gi timojte. Vo koj klub igracite se razvivaat i stanvaat zvezdi a vo koj propagjaat. Nema so da zboram pojke. Muabetot mi bese za Sevilja i valensija a ako ne vervas pocekaj da izigrat edna partija. Kako za zagrevanje gledaj snimka od superkupot. :salut:
Во Реал пропаднаа Овен,Валтер Самуел од (од рома дојде),Касано,e dobro sea, messi kaj se razvi, ili iniesta, ili giovani i bojan (aj tie uste se razvivaat), a za koi zvezdi toa propadnaa poprecizno?
Он мислеше Барса прави звезди, а Реал е тука да ги купи. И тие што ке ги купи пропаѓаат...ке видиме оваа година што ке биде со потрошените 111+мил евраBatka mislam deka na site mu e jasno koj e pojak od niv i ne tuku gnjavi. Ako ne pojke sporedi gi timojte. Vo koj klub igracite se razvivaat i stanvaat zvezdi a vo koj propagjaat. Nema so da zboram pojke. Muabetot mi bese za Sevilja i valensija a ako ne vervas pocekaj da izigrat edna partija. Kako za zagrevanje gledaj snimka od superkupot. :salut:
Ќе се видиме во декември бе! А тоа за купот...што има врска бре...што мешаш тоа сега не ми е јасно...сакаш да кажеш нешто ново или што? Како што знам тоа не е ништо ново и вие 0-3 го каснавте! Да не збориме мие кој од кого го јадел...зошто лани за прв пат после 2 год. ги тепавте Атлетико...па сега види од кого се појаки!Batka mislam deka na site mu e jasno koj e pojak od niv i ne tuku gnjavi. Ako ne pojke sporedi gi timojte. Vo koj klub igracite se razvivaat i stanvaat zvezdi a vo koj propagjaat. Nema so da zboram pojke. Muabetot mi bese za Sevilja i valensija a ako ne vervas pocekaj da izigrat edna partija. Kako za zagrevanje gledaj snimka od superkupot. :salut: