ПрИтИ_гРл
Unforgivable ♥
- Член од
- 6 јуни 2006
- Мислења
- 2.554
- Поени од реакции
- 22
Исто и кај мене, ај за еднодва три месеци ...Чек Он Ит напиша:Нокиа Н95 ... Ко створен за мене ...
Исто и кај мене, ај за еднодва три месеци ...Чек Он Ит напиша:Нокиа Н95 ... Ко створен за мене ...
кога цената ке му падне на 400 евра :pos2: иначе да телефонов е едено од најлудите телефони до сега што сум ги видел да направат толкав рекорд во паѓање на цената. Моменталната цена на Made By Nokia (test edition) е 530 евра а на Мade by Finland (original edition) e 570 евра.ПрИтИ_гРл напиша:Исто и кај мене, ај за еднодва три месеци ...
Во германија го тестираа колку е ефективен гпс, и резултато беше ндека неможе во никој случај да замени обичен гпс навигациски уред, така да ако некој за тоа сака да го купува нека заборави во старт.Necrophilia напиша:кога цената ке му падне на 400 евра :pos2: иначе да телефонов е едено од најлудите телефони до сега што сум ги видел да направат толкав рекорд во паѓање на цената. Моменталната цена на Made By Nokia (test edition) е 530 евра а на Мade by Finland (original edition) e 570 евра.
како и да е според мене сеуште е срање телефонов - зошто?
неможе прототип да биде совршен без багови. Ова е прв чекор на 3.2 генерација, неможе некој модул да има се во него, и симбиан, и вифи, и 5мегапикелсна камера, и гпс и уште 1000 тракатанци и дз функционира нормално. - гет ит?
можеби кога ке искочи трета верзија или некојдруг модел ке биде подобар.
Не ти го препорачувам.К800 ка... ми врши работа.. бонбонче телефончеЧекам замена.. 850ка.. тогаш ќе го мењам.... до тогаш... пуна капа
![]()
Зашто ? Го разгледав по нетов, колку што е можно, нели... ми се допаѓа... Сега, во секој случај, конечно ќе се решам кога ќе го земам во рака... друго е слики и текст, друго реалност...Не ти го препорачувам.
Зашто ? Го разгледав по нетов, колку што е можно, нели... ми се допаѓа... Сега, во секој случај, конечно ќе се решам кога ќе го земам во рака... друго е слики и текст, друго реалност...
Во секој случај... ме интересира, зошто не ми го препорачуваш ?[/quote]
i samiot si kazha, drugo e sliki drugo e realnost. Pred se iskustvo. Kupi go pa pishi na forumov tvoe iskustvo.
Jas kako serviser mozam samo negativnostite da ti gi napisham. Osven nestabilen softver, dzoisticite i kapsite drugi man nema.
a da i poshto maskata e eden vid na gumena maska (neznam sto im e fintata na SE najverojatno za da bide na dopir ubav na raka i za na masa da ne se lizga oti e namenet za biznis klasa telefonot) ama mnogu brzo se ljupi gumata od plastikata.