Kаков мобилен сакате да имате во моментов, реално, според вашите потреби...

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Сега убаво би ми дошол еден Sony Erricson k800.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ПрИтИ_гРл напиша:
Исто и кај мене, ај за еднодва три месеци ...
кога цената ке му падне на 400 евра :pos2: иначе да телефонов е едено од најлудите телефони до сега што сум ги видел да направат толкав рекорд во паѓање на цената. Моменталната цена на Made By Nokia (test edition) е 530 евра а на Мade by Finland (original edition) e 570 евра.

како и да е според мене сеуште е срање телефонов - зошто?

неможе прототип да биде совршен без багови. Ова е прв чекор на 3.2 генерација, неможе некој модул да има се во него, и симбиан, и вифи, и 5мегапикелсна камера, и гпс и уште 1000 тракатанци и дз функционира нормално. - гет ит?

можеби кога ке искочи трета верзија или некојдруг модел ке биде подобар.

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
NOKIA 7373 AKO E MALCE zenski ama crnion epten mi se bendisvit za letovo

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Necrophilia напиша:
кога цената ке му падне на 400 евра :pos2: иначе да телефонов е едено од најлудите телефони до сега што сум ги видел да направат толкав рекорд во паѓање на цената. Моменталната цена на Made By Nokia (test edition) е 530 евра а на Мade by Finland (original edition) e 570 евра.

како и да е според мене сеуште е срање телефонов - зошто?

неможе прототип да биде совршен без багови. Ова е прв чекор на 3.2 генерација, неможе некој модул да има се во него, и симбиан, и вифи, и 5мегапикелсна камера, и гпс и уште 1000 тракатанци и дз функционира нормално. - гет ит?

можеби кога ке искочи трета верзија или некојдруг модел ке биде подобар.
Во германија го тестираа колку е ефективен гпс, и резултато беше ндека неможе во никој случај да замени обичен гпс навигациски уред, така да ако некој за тоа сака да го купува нека заборави во старт.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па не е ни можно да замени. Ако малце пологично видиш неможе да постои гпс уред со сите тие функции, исто така и телефон неможе да биде со сите тие функции баш целосно фунцкионален.

Не би сакал да навлагаме во дискусии ама не верувам дека на светов постои мобилен телефон што може да биде целосно ефективен исто како и дигитална камера? и покрај тоа што слушам со 7 мегапиксели, 10 мегапиксели сепак... технологијата колку и да напредува неможе еден уред да замени целосно друг уред. т.е. да има два во едно и да функционираат подеднакво исто.

ме сфативте сите нели? и покрај тоа што пред да стиснам на
го прочитав едно 5/6пати и ни самиот не се сфатив буквално.​

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
кога подобро ке размислам го имам телефонот што ми треба сега за сега 9300.

Ама кога ке искочи Е90, не чекам ни секунда ако е поефтин од 700 евра.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
К800 ка... ми врши работа.. бонбонче телефонче :) Чекам замена.. 850ка.. тогаш ќе го мењам.... до тогаш... пуна капа :)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
К800 ка... ми врши работа.. бонбонче телефонче :) Чекам замена.. 850ка.. тогаш ќе го мењам.... до тогаш... пуна капа :)
Не ти го препорачувам.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Сеа во моментов би сакал w800i, многу ми е закон телефонон ама за 1 месец ке бидит...

Vnuce

Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Не ти го препорачувам.
Зашто ? Го разгледав по нетов, колку што е можно, нели... ми се допаѓа... Сега, во секој случај, конечно ќе се решам кога ќе го земам во рака... друго е слики и текст, друго реалност...

Во секој случај... ме интересира, зошто не ми го препорачуваш ?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Зашто ? Го разгледав по нетов, колку што е можно, нели... ми се допаѓа... Сега, во секој случај, конечно ќе се решам кога ќе го земам во рака... друго е слики и текст, друго реалност...

Во секој случај... ме интересира, зошто не ми го препорачуваш ?[/quote]

i samiot si kazha, drugo e sliki drugo e realnost. Pred se iskustvo. Kupi go pa pishi na forumov tvoe iskustvo :).

Jas kako serviser mozam samo negativnostite da ti gi napisham. Osven nestabilen softver, dzoisticite i kapsite drugi man nema.

a da i poshto maskata e eden vid na gumena maska (neznam sto im e fintata na SE najverojatno za da bide na dopir ubav na raka i za na masa da ne se lizga oti e namenet za biznis klasa telefonot) ama mnogu brzo se ljupi gumata od plastikata.

Vnuce

Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
К850ката нема џојстик. Софтверот... уште не е излезен.. не знам...

Во случај да мислиш на К800ката ... го имам веќе... од многу од дамна.. софтверот е екстра... немам никаков проблем со него... џојстикот... на месец дена со беби-стапче го поминувам, ни со него немам проблеми... телефонот е :zver:

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Во моментов сакам HP 6915 евентуално 6515 со вифи картичка ко додаток :)

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Jas sakam da imam SonyEricssonZ530i,super e i mnogu mi se sviga:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom