Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. сон : како имам собраќајка нешто со големи последици
2. сон :излагам од кола и една другарка залетана како ме залапува, ама она толку возбудена што не ме пушта воздух да земам, а после тоа јас ја гледам толку збунето и се разбудив
сонував многу чуден сон...
ја сонував мојата свадба, јас бев облечена во венчаница бела, бев во црква (но не беше како кај нас туку како во странство што се црквине, каде те носат до олтар), до олтарот ме однесе еден непознат човек, но додека се идев накај олтарот во мене чувствував тежина, не сакав да се сличи таа венчавка, ама си велев срамота е сега да се откаже има многу народ, кога идев накај олатрот таму немаше никого, кога стигнав се појави и он (дечко ми) и како се набрзина да помина и како и на нему да не му беше убаво... после тоа јас бев на страна застаната и слушам како луѓето зборуваат дека било многу убава свадба, а јас само си реков барем едно оро да изиграв, моја свадба беше а ја ич не се расположив... и после се тоа оддеднаш се најдов дома и во вецето видов лилјак и викнав по мајка ми... и толку! дај те молам пиши ми што значи, имам слушано дека не чини...
позз...
Ја некогаш што сум сонувал и тоа се остварувало. на пр: сонував како едно дете седи до еден споменик, тогаш беше слава нешо мислам, и утредента одам ја таму и го гледам истото дете у иста позиција седи до споменикот :S сум имал повеќе вакви сонови.
А исто бајаги време сонувам како паѓам од високо и никако да паднам =(