Прв приватен универзитет - Европски универзитет

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го поздравиме не се секирај:smir: а инаку стварно од кај ти тие инфорации за распоредот кога мислам дека не е така. епа по таа логика постдипломците би требало да бидат после 14 часот? :helou:

Абе има некој тука од форумов да е на информатика прва година.... ???

Кажи што сакаш да знаеш па ќе пише некој.

Ќе го поздравиме не се секирај:smir: а инаку стварно од кај ти тие инфорации за распоредот кога мислам дека не е така. епа по таа логика постдипломците би требало да бидат после 14 часот? :helou:

На крај испадна дека има логика

Има ли од форумов некој студенти што ќе идат на семинар во недела во Кушадаси?

Има. Сакаш да прашаш нешто во врска со семинарот?

Па ова ми е трета година како идам, така да мислам дека се ми е јасно. Едино не знам во колку саат се тргнува, прееска таа ми кажа утре ќе има истакнато, ама не планирам да идам до крајов на неделава на факс, па ако некој дознае нека пише:smir:

Собирање во 14:00 на паркингот карши Холидеј Ин, а тргање во 15:00. Не знам кој кур ќе праиме саат време... :toe:

Собирање во 14:00 на паркингот карши Холидеј Ин, а тргање во 15:00. Не знам кој кур ќе праиме саат време... :toe:

па додека дојдат сите, па куферите местење, па кај да седнеш, па пребројување и стандард каснат пола и повеќе, ете затоа саат време порано:)

ах ги обожавам овие семинари:)

По читањето на цела тема за Европскиот универзитет, сега тој го ставам како моја прва опција. Најпрво планирав и бев решен дека на државен ќе одам, по потоа се подзамислив и си реков да си разгледам и други алтернативи. Значи Европскиот универзитет, и другите приватни, мислам дека нудат подобра пракса. Јас како што сакам да одам на Економски, супер ќе ми дојде, а и многу потребна и важна е праксата за мене. Исто така планирам, постдипломски, или пак 2-3 година на факс да се префрлам некаде настрана, а тоа Европскиот универзитет полесно ќе ми го овозможи(барем ја така мислам), пошто сметам дека имаат повеќе и подобри врски со другите универзитети, во другите држави.
Е сега, работата е што, се ова што го кажав е само СМЕТАМ, па ако може некој од вас, по можност на Економски, да ми каже дали е така.:helou:

По читањето на цела тема за Европскиот универзитет, сега тој го ставам како моја прва опција. Најпрво планирав и бев решен дека на државен ќе одам, по потоа се подзамислив и си реков да си разгледам и други алтернативи. Значи Европскиот универзитет, и другите приватни, мислам дека нудат подобра пракса. Јас како што сакам да одам на Економски, супер ќе ми дојде, а и многу потребна и важна е праксата за мене. Исто така планирам, постдипломски, или пак 2-3 година на факс да се префрлам некаде настрана, а тоа Европскиот универзитет полесно ќе ми го овозможи(барем ја така мислам), пошто сметам дека имаат повеќе и подобри врски со другите универзитети, во другите држави.
Е сега, работата е што, се ова што го кажав е само СМЕТАМ, па ако може некој од вас, по можност на Економски, да ми каже дали е така.:helou:

Јас сум на економски на европски, отсек финансиско-даночен и банкарски менаџмент. професорите се супер, одлично предаваат и може многу да се научи од нив. Сите се достапни на е-маил и на мобилен до кај 10 саат навечер можеш да им се јавиш и да прашаш што не ти е јасно.

Условите за учење се одлични, не можеш да се жалиш за ништо.

Еве ти линк за да видиш и самиот. Имаш и форум.

Ја ја терам веќе 3та и последна година и би се согласил потполно со останативе :)
Третиран си како Студент (во права смисла на зборот)!
Така да цепам и на пост. А околу семинаров....:pos: тие што сме со стаж, боље да не коментираме :wink: Се глеаме у недеЉа

Признавам само завршен факултет на државен,другото е гола вода :)
Нема споредба кој завршил на државен и на некој од приватните - се знае кој има повеќе знаење :smir:

Си имате тема за државен, таму фалете си го и без ширење на тензичности и слично кој што како е писмен и кој не.
Опуштено :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom