Фан клуб:Црвена Звезда

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Нема карти,освен ако нема нешто снабдено претходно,Метка другар види малце реално бе,не на секој пост што е од навивач на Партизан одма цитираш и го вреѓаш,не знам што ти е проблемот...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
И што заклучивме сега нема да има утакмица денес а!? :nerv:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Нема карти,освен ако нема нешто снабдено претходно,Метка другар види малце реално бе,не на секој пост што е од навивач на Партизан одма цитираш и го вреѓаш,не знам што ти е проблемот...
Drugarce sto ocekuvas ti bre da dojdi nekoj ovde i da mi napaga klub odnosno pcue i jas da ostanam miren, a aaaaaaa golem broj od vas ovde dovagate so cel da provocirate so isklucok na nekoj.Velis sekoj dali i tebe vcera primer koga imase nekoj od vas na koj normalno im vozvrativ kao tie taka i jas te napadnav, vregav. Imate mesto odnosno imate svoj fan klub i tamu mozi da napagate pcuete za nas a ovde ako imate neso pametno ok mozime da otvorime diskusija , jas nitu ednas ne sum napadnal vo vas fan klub nitu provociral zato nema da ostanam miren koga nekoj ovde napaga zato malce gledaj realno.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
ole ole oleeeeeeeeeeeeeeeee JEBI GROBAREEEEEEEEE PICKE NAJVECEEEEE
JEBO VAM PAS MATER JEBOOOOOOOOOOO VAM PAS MATER

JEBES GI GLUPI SE RODIJA GLUPI I KE UMRAT ali to e ko nesakas da priznaes poraz pa aj sega ke se vadime.Pustale pa dobro tie 6000 mali partizancinja sto se dovagale da gledat poraz hahaha smesni se i dosta glupi so teski kompleksi.

hahaha imate teski kompleksi drugarce glodarce ko prvo kaj vide nie da se prcime ko vie i da slavime titula nikade.Neznam samo zs ve tolku zdobole ovoj poraz me cudite so vaseto pickarsko ponasanje pa dovagate ovde vo nas fan klub i provocirate aj tam vo vaseto trlo pa se kurcite jebote iskompleksirana stoka.
WOOOOW DRUZE METKA POLEKA KOCI MALCE BEZ UMIRANJE NEMOJ PA TI TOLKU DA SE UZBUDZAVAS A SO TOA NESO NE SUM PRIZNAVAL PORAZ???BOG DA CVA NITI SUM NAPISAL TAKVO NESTO JA SAMO KAZAV DA NE SKAKATE TOLKU POSTO (ZNAES I TI SAM DEKA KE GO PRIMITE) TAKA DA U TAJ SMISOL GO NAPISAV ALI PREVISE NERVOZA IMA KAJ TEBE AD STO NEZNAM NE GUBETE PRV PAT OD NAS PA TAKA DA REAGIRAS OLADI MALCE NAVIKNI SE!!
A ZA TOA "GLODARCINJA"PA BRATCE MISLAM SI GI GLEDAL UTAKMICITE AJ KOA SME NIE DOMAKINI NE ZBORAM ALI KOA BEVTE VIE PA VE UBIVME U POIM BE COVECE!!NO COMENT!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Аууууу не е можно , се утепаа славејќи титула аууууууууу аууууууууууууу:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Браво момци , браво !!!!Глодарчиња , ќе плачете на крај изгледа :vozbud::vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Аууууу не е можно , се утепаа славејќи титула аууууууууу аууууууууууууу:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Браво момци , браво !!!!Глодарчиња , ќе плачете на крај изгледа :vozbud::vozbud:
Полека бе Христов,освојте па после радувајте се.
Можам да претпоставам како ви е,7 доооолги години пост,ама ќе биде и 8.
Иначе честито победа заслужена,поборбено игравте.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
75 - 73 :vozbud: neka slavat sega ! :pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Полека бе Христов,освојте па после радувајте се.
Можам да претпоставам како ви е,7 доооолги години пост,ама ќе биде и 8.
Иначе честито победа заслужена,поборбено игравте.
Не бе , не се радувам јас на освоена титула.Далеку сме од таму , искрено да правиме муабет.Шансите пак се 70-30% за вас јас признавам , но....2 утакмици по ред славите тиутлата и никако да ја прославите:pos2::back:Некни игравте слабо , денес?

75 - 73 :vozbud: neka slavat sega ! :pos2:
Можеби ќе слават титула но КУП Србија фудбал , а кошарка треба уште една да не победат :)))

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не бе , не се радувам јас на освоена титула.Далеку сме од таму , искрено да правиме муабет.Шансите пак се 70-30% за вас јас признавам , но....2 утакмици по ред славите тиутлата и никако да ја прославите:pos2::back:Некни игравте слабо , денес?

Можеби ќе слават титула но КУП Србија фудбал , а кошарка треба уште една да не победат :)))
Денес уште послабо,тоа е проблемот,ако играат и во мајсторката така ќе си освоите,тој Тепиќ ни за у Торус не е,мора да се откачи.
Слабо играат севкупно Партизан,сем Весели и Лазме.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Cestito zasluzena pobeda...poslednata utakmica ke bide interesna

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Денес уште послабо,тоа е проблемот,ако играат и во мајсторката така ќе си освоите,тој Тепиќ ни за у Торус не е,мора да се откачи.
Слабо играат севкупно Партизан,сем Весели и Лазме.
Можеби проблемот е Свеетислав Пешич ?:ne_zboram

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Можеби проблемот е Свеетислав Пешич ?:ne_zboram
Не зезај,моментален психички пад на екипата.
Ако е така,што претходно 5-1 имавте и со Пешиќ,сезонава???

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не зезај,моментален психички пад на екипата.
Ако е така,што претходно 5-1 имавте и со Пешиќ,сезонава???
Ајде да прекинеме , зошто ако продолжиме треба цела вечер да се расправа тука.
п.с Имаш статистика од натпреварот ?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Najefikasniji u Zvezdi večeras su bili Bjelica, Bakić i Štimac sa po 13 poena, Dragićević je postigao 12, a Marinović 10 poena. U Partizanu su dvocifren učinak imali Tripković sa 16 poena (2/10 trojke), te Veličković i Lazmi sa po 13 poena.
Само ова:)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Najefikasniji u Zvezdi večeras su bili Bjelica, Bakić i Štimac sa po 13 poena, Dragićević je postigao 12, a Marinović 10 poena. U Partizanu su dvocifren učinak imali Tripković sa 16 poena (2/10 trojke), te Veličković i Lazmi sa po 13 poena.
Само ова:)
Од каде?
п.с Бјелица се подобар и подобар , тоа многу,многу ме радува :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom