Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ова бугарски ЛАН е.. Не викам дека е лошо ама ипак е ЛАН :wink:
Да да и 20 мегабита од странски сервери не е лошо
A и заборавив да те прашам што е лошото во LAN?
Абе ова бугарски ЛАН е.. Не викам дека е лошо ама ипак е ЛАН :wink:
Абе ај шо е ЛАН, тука уште во еден ЛАН е пуштен и пак трга корни. Кај нас мислам нема никогаш да има ваков интернет. Скопје можи да се речи дека има услови, ама не гледам во блиска иднина да се реализира нешто вакво.
Абе све е супер,само дајте ми линк да видам што пакети нудат на нивната страна.
лол како не паѓа бреАбе на телекабел со пакетот од 500 денари не опаѓа ич брзината после надминатиот сообраќај. Јас сум на телекабел неограничено, а комшијата е телекабел за 500 денари пакетот што е. Е сеа јас преку ден симнувам со 100-200кб/с а у 4 саат сабајле стига и до 1мб/с. Се зависи од преоптеретеноста на серверот.
И тоа што зборев дека не се намалува брзината на тој пакетот од 500 денари... како е кај мене исто е и кај комшијата. Он со пакетот од 500 денари и направен сообраќај 100гб симнува со потполно иста брзина како јас со неограничен интернет (па макар и на 30ти ден у месецот).
Нека дојде 25ти-30ти баш ќе постирам со колку ќе симнувам јас преку ден и он со колку ќе симнува во истиот момент (истото ќе го направам и за после 3 саат навечер) да видиме што ќе испадне :/
лол како не паѓа бре
од 4мбпс на 256кбпс не е опаѓање а:pos2:
кога ти е 4мбпс симнуваш со ~500 килобајти а кога ти е 256кбпс симнуваш со ~20килобајти. Значи нема разлика:pos2:
Абе на телекабел со пакетот од 500 денари не опаѓа ич брзината после надминатиот сообраќај. Јас сум на телекабел неограничено, а комшијата е телекабел за 500 денари пакетот што е. Е сеа јас преку ден симнувам со 100-200кб/с а у 4 саат сабајле стига и до 1мб/с. Се зависи од преоптеретеноста на серверот.
И тоа што зборев дека не се намалува брзината на тој пакетот од 500 денари... како е кај мене исто е и кај комшијата. Он со пакетот од 500 денари и направен сообраќај 100гб симнува со потполно иста брзина како јас со неограничен интернет (па макар и на 30ти ден у месецот).
Нека дојде 25ти-30ти баш ќе постирам со колку ќе симнувам јас преку ден и он со колку ќе симнува во истиот момент (истото ќе го направам и за после 3 саат навечер) да видиме што ќе испадне :/
На пакетот од 500 ден. последниве неколк месеци пуштаат 15GB.
Мене ми се случи во август ич да не ми ја намалата и по 50GB, ама тоа се случи само тогаш.
Можно кај комшијата да се случила некоја грешка, а ако повеќе месеци му е така he's a lucky bastard.