Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
А од кој сајт симнуваш?
Има добар однос сид-лич?
и си пробал од друга страна за торенти ? :)

Од PirateGay, од истиот торент од којшто сите ја симнаа играва, само ја останав да се мучам со нејзе...едно 10 луѓе мин. ја симнаа од овој форум, па и од бадијала бааги...Како они успеале да ја симнат ? Значи до мене е...

Од PirateGay, од истиот торент од којшто сите ја симнаа играва, само ја останав да се мучам со нејзе...едно 10 луѓе мин. ја симнаа од овој форум, па и од бадијала бааги...Како они успеале да ја симнат ? Значи до мене е...

Незнам ... што да ти кажам ја све симнувам од Замунда.. и лета кај мене..
А и може ОК ти е све само моментално толку ти пуштаат сидерите од таму така да ке видиш дали има подобрување у нареден период .:)

utorentbrzina.jpg

Значи се било до тоа од каде ќе симнеш ! ... Замунда РУЛЗ

аренабг е малце багнат дека им го скинаа хостот. па сега е на виртуален. Во моментот замунда ги јаде и тоа бајаги.:vozbud:

^ Torrentleech сепак се најбрзи. Бар според мене. :D
Иначе не се лоши ни Замунда. :D

367690915.png

па не е лош....

иначе за торентите...замунда е океј, само што ке те банираат ако не upload-уваш...мораш да имаш барем 2/3 аплоад од даунлоадот...
егз..10гб дл / 6гб упл...

така да...мини нова FTW :D

367690915.png

па не е лош....

иначе за торентите...замунда е океј, само што ке те банираат ако не upload-уваш...мораш да имаш барем 2/3 аплоад од даунлоадот...

Така да fake upload FTW.

367690915.png

па не е лош....

Незнам мене не ме банирале до сеа а и сум глеал у тоа FAQ от.. и не сум нашол или па не сум разбрал за таквото ратио...како што го има на скоро сите Торент сајтови.. значи сеа за сеа супер је све :)

Аии ова ненормална работа, симињам со торент...Имав 3 активни торенти пуштено, брзината стигна до 1.6 MB/S , ама за жал ова траеше 2-3 сек, и не ми текна да бапнам скриншот :)

Што може Thompson -ot.

Има некој сервер на speedtest, што може да мери повеќе од 10мбпс?

Attachments

• speed-1.JPG
    speed-1.JPG
    33,1 KB · Прегледи: 5
netspeed.jpg

369370090.png

Телекабел
..после она вчера некако ко уште подобро да е..или така ми се чини.. :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom