Speedtest.net (официјална тема)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
:tapp:.
Ова е рекорд до сеа :pos: мора потхитно да го сменам интернетот:).

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

абе ова е реално?? :uvo:
Во никој случај :)

Еве колку извади спдитестот кај мене

А линијата максимално држи 7мб, гледаш дека несекогаш е веродостоен спидтестот :) ?

едит2: Ова ептен одлепи

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Топ.
Плус со три торенти во позадина кои зимаат cc. 70 kb/s

Значи добивам тоа за што и плаќам,а веќе имам надминато 10 гига (за 8 мегабитно).
Кејблтел и нивните нелимити рул!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
И што ако интернетот лета, отвара страни експресно, Youtube buffer лета...и тако даље, кога на торент не успевам да добијам брзина поголема од 100 кбпс, моментално 20 :( ... Можно ли е нешто у Firewall - от да му смета, што би можело да биде тоа ? Некој искусен со овие ствари, ако може да помогне ?

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
еве спиТтест и од мене

btw сабајле симнував нешто од рапидшер и во првата секунда ми се симнаа 31мегабајт и после намали на 550кб/сек (околу 300мегабита):)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Конечно...Откако татко ми се јави во Телекабел, и им објасни све убаво..Сега им текна да ми кажат дека нетот боље функционирал ако бил поврзен преку мрежен кабел место преку USB....Конечно GTA 4 лета со 350 kbps :vozbud:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Конечно...Откако татко ми се јави во Телекабел, и им објасни све убаво..Сега им текна да ми кажат дека нетот боље функционирал ако бил поврзен преку мрежен кабел место преку USB....Конечно GTA 4 лета со 350 kbps :vozbud:
Само ја тебе мајсторе не можам да те сфатам ,што ли чекаше толку време да изреагираш ...одма се јавуваш и готово......ама ај памет за другпат :D

p.s
И да ни кажеш кога ке поЛета со 750кб/с да знаеме дека е све ОК :helou:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Само ја тебе мајсторе не можам да те сфатам ,што ли чекаше толку време да изреагираш ...одма се јавуваш и готово......ама ај памет за другпат :D

p.s
И да ни кажеш кога ке поЛета со 750кб/с да знаеме дека е све ОК :helou:
Јас цело време се јавував, они континуирано викаа дека све е ОК, се јави татко ми, му го кажаа ова...Тераше со 300 2-3 мин. и пак падна на 30-40 кбпс :( ... Нешто го кочи, го блокира БитТорентот, неможам да најдам што е

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Јас цело време се јавував, они континуирано викаа дека све е ОК, се јави татко ми, му го кажаа ова...Тераше со 300 2-3 мин. и пак падна на 30-40 кбпс :( ... Нешто го кочи, го блокира БитТорентот, неможам да најдам што е
А од кој сајт симнуваш?
Има добар однос сид-лич?
и си пробал од друга страна за торенти ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom