brat vidov da znaes tuka nekade sme.a ti od kavadarci si?Ууууу епа можеше да ја видиш мојата брзина како фураше пола ден мојот интернет.Нколку страни поназад.
Само ја тебе мајсторе не можам да те сфатам ,што ли чекаше толку време да изреагираш ...одма се јавуваш и готово......ама ај памет за другпатКонечно...Откако татко ми се јави во Телекабел, и им објасни све убаво..Сега им текна да ми кажат дека нетот боље функционирал ако бил поврзен преку мрежен кабел место преку USB....Конечно GTA 4 лета со 350 kbps
Јас цело време се јавував, они континуирано викаа дека све е ОК, се јави татко ми, му го кажаа ова...Тераше со 300 2-3 мин. и пак падна на 30-40 кбпс ... Нешто го кочи, го блокира БитТорентот, неможам да најдам што еСамо ја тебе мајсторе не можам да те сфатам ,што ли чекаше толку време да изреагираш ...одма се јавуваш и готово......ама ај памет за другпат
p.s
И да ни кажеш кога ке поЛета со 750кб/с да знаеме дека е све ОК :helou:
А од кој сајт симнуваш?Јас цело време се јавував, они континуирано викаа дека све е ОК, се јави татко ми, му го кажаа ова...Тераше со 300 2-3 мин. и пак падна на 30-40 кбпс ... Нешто го кочи, го блокира БитТорентот, неможам да најдам што е