Математика + ЛОГИКА

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
После му порачала чај од шумско овошје а овој и донел планински :pos:

Dobroooooo клабер доброооооо хаххахахахаааа не бе знаете што е финтата????? јас знам ама не ви кажвам :)

зш бе ако си умрен???арно е ама како кога си мртов хаха кај ќе се ожениш?

more moram poteski da kazuvam a?

Не дечкото одма му донесол чај, арно ама таа пред да забележи дека има мува во чајот турила шекер и тоа многу, бидејќи пиела благ чај...е сеа кога му го донел овај вториот пат таа пробала и видела дека чајот е преблаг...што значи истиот чај и го вратил само без мувата :)

ne taa mu rekla cajot da bide sladok kako nego a toj se precenil:baeh:

Vikuska напиша:
bravo ama ne se vazi rekov deka e mn lesna, aj uste edna dali mozes da se ozenis so sestrata na tvojata vdovica

Ej ovaa e bajata, baska ja ima na prethodnite strani.

MURTAV Si neli!!!!!!!!

jove_bt напиша:
Не дечкото одма му донесол чај, арно ама таа пред да забележи дека има мува во чајот турила шекер и тоа многу, бидејќи пиела благ чај...е сеа кога му го донел овај вториот пат таа пробала и видела дека чајот е преблаг...што значи истиот чај и го вратил само без мувата :)
lol a sto i naprai na muvata?

Не ајде сеа јас уште оваа и одам....
ама тешко дека ќе ја погодите освен овие колегите пацинтССссс :)
да ве предупредам оваа ја имам рангирано со 4 звездички во тефтерот мој :)

Англија во 50 години на минатиот век, човек се вози во воз, одеднаш од другиот перон слуша женски глас, влегува ја фаќа жената за вратот и ја дави...жената умира полицијата го фаќа научникот(убиецот) и го носи на суд, сепак на исказот т.е. својата одбрана човекот кажува НЕШТО и го ослободуваат.????!!!! why? и што кажал?

BABY DJ напиша:
Ej ovaa e bajata, baska ja ima na prethodnite strani.

MURTAV Si neli!!!!!!!!
ok ok ne znaev nemoj da se lutis samo sto sakav da ucestvuvam vo razgovor

Tипката ја опцула Кралицата

jove_bt напиша:
Не ајде сеа јас уште оваа и одам....
ама тешко дека ќе ја погодите освен овие колегите пацинтССссс :)
да ве предупредам оваа ја имам рангирано со 4 звездички во тефтерот мој :)

Англија во 50 години на минатиот век, човек се вози во воз, одеднаш од другиот перон слуша женски глас, влегува ја фаќа жената за вратот и ја дави...жената умира полицијата го фаќа научникот(убиецот) и го носи на суд, сепак на исказот т.е. својата одбрана човекот кажува НЕШТО и го ослободуваат.????!!!! why? и што кажал?
ne vlegov u drugiot voz lol :)

mu se pustila a toj bil peder

Не не неее далеку е потешка...мислете мислете...

уште некоја минута и ќе ви дадам помош.

oti ovoj bil naucnik i si mislel za nesto novo da otkritije i zenata izlegla kako vistinski primer i toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom