мтв 1...17.20 директен пренос.Пренос ќе има негде ?
И од колку саат xD
+ тоа играат игра слична на нашатаЈонуз:Камерон е една од најдобрите репезентации не само во Африка туку и во Европа.
Al Jazeera +10 (Hotbird и Nilesat)Пренос ќе има негде ?
И од колку саат xD
Значи не ми се причинувалоЈонуз:Камерон е една од најдобрите репезентации не само во Африка туку и во Европа.
Ах Јонуз Јонуз, кој те стае да бидеш селектор на репрезентација. Трагично е ова...
Иначе има информација колку карти се продадени до сега? Бш ме интересира колку ќе има на стадион, ама би ми се наполнило срцево кога стадионот би бил празен.
Нема шанса да биде празен.Ах Јонуз Јонуз, кој те стае да бидеш селектор на репрезентација. Трагично е ова...
Иначе има информација колку карти се продадени до сега? Бш ме интересира колку ќе има на стадион, ама би ми се наполнило срцево кога стадионот би бил празен.
Во право си дека сега даваат гратис карти,сега слушам од пријателчиња дека ги добиле преку ФФМ,пак врски имаат факано,туку која е таа страната на фб за картите?Нема шанса да биде празен.
Се убија од давање на фејсбук гратис карте, а моем да замислим колку други се дадени гратис + тоа ќе ги отвора вратете по 15-20 мин така да колку толку едно 2-3000 ќе се собера.
Групата на Фудбалска Репрезентација на Македонија нa фејсбук секој ден поставуеше фудбалски прашања у врска со Македонија и нешо у стил првите 10 добиваја по 2 карти.Во право си дека сега даваат гратис карти,сега слушам од пријателчиња дека ги добиле преку ФФМ,пак врски имаат факано,туку која е таа страната на фб за картите?
Па тиа 2000/3000 ги сметам за ништо. Неможе буквално да биде празен стадионот, зошто ка што кажа ти се утепаја од давање на гратиси. Остај ФФМ, па и по радијава делеа гратиси. ФМ 06 или како се викаше скопсково радио, и они делеа по фејсбук гратиси. 20% од тиа што ќе бида на стадион ќе бида со купени карте. Мада би сакал и тиа 20% да ги нема, да се свесна малку дека ова не е репрезентација што игра на свекоа СП или ЕП, или па стандардот дека не ни е ка другиве Европски државе па што ги споредуаа ценете со нив. Нека се свесна дека у моментов смо најмизерна репрезентација (после Луксембург, Сан Марино...иако и овја можа да не тепаа по некоаш), па после нека ставаа вакви цене. За греота са, незнам што да кажем друго.Нема шанса да биде празен.
Се убија од давање на фејсбук гратис карте, а моем да замислим колку други се дадени гратис + тоа ќе ги отвора вратете по 15-20 мин така да колку толку едно 2-3000 ќе се собера.