- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.169
- Поени од реакции
- 16.911
Никакви..Полска домаќин, Португалија 3та во Европа е мислам, Белорисија има јак тим...^ Имаме некакви шанси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никакви..Полска домаќин, Португалија 3та во Европа е мислам, Белорисија има јак тим...^ Имаме некакви шанси.

http://sport.com.mk/?ItemID=90657DA92621DD42A82BE7B6A175F990
На некој не му пречат свирежи во Италија, а во Македонија??
Долоркс во право си... али и селекторот си го прави своето... ако имаше барем малку мозок ќе направеше еден компактен тим кој што ќе го уигрува.. каде што ќе има некој да пушти топка до напаѓач во празно.. да истрча противнички играч.. и слично.. али тој цело време прави услуги на менаџери за пари за да можат да си ги продадат играчите во повисоки лиги... па нормално дека на еден пандев нема да му одговара да игра со играчи кој знае дека се во екипата само заради една цел... и на многу други тоа не им одговара само некои се прават на тошо... Многу работи од корен треба да се сменат.. али што се мени тиче јас сум бил секогаш македонец и 100% секогаш поддршка од мене ќе добива репрезентацијата само во овој момент ни господ неможе да ги поддржи..
Според мене, доколку тоа што го викаш е точно, односно дека не му се игра со вакви играчи и лоповска федерација, тогаш подобро ќе биде да излезе и јавно да го каже тоа, да каже се што се случува во и околу репрезентацијата, а вака излегува дека тој оваа работа ја поддржува. Моментот е сега да се каже вистината за целиот наш фудбал, за крадењето во него, местењето и другите слични работи, а не откако ќе падне оваа власт, после војната најлесно е да се правиш херој ако си преживеал 
ps.долорекс за кој илчо збораш бе ?за тој што се клади во кладилница дека ќе доби прв жолт картон !!!
![]()
За овој Илчо.
Немаме ниту еден друг играч-репрезентативец кој игра толку пожртвувано и со срце кога станува збор за репрезентацијата. Тоа е ФАКТ!
И аман со вакви муабети дека се е наместено, претерувате.