П
Паспарту
Гостин
Истите што играат последниве 7-8 годиниA koi igraci ke igraat utre (koi se pokaneti)? Znae nekoj po kolku zameni ke pravat na natprevarot?

Истите што играат последниве 7-8 годиниA koi igraci ke igraat utre (koi se pokaneti)? Znae nekoj po kolku zameni ke pravat na natprevarot?
Со Андора нешто друго се случи... да не беше тоа на стадион ќе беа само 1.000 душиИзгледа не сте го виделе стадионот кога игра Андора и влезот е гага, нема игла кај да падне.![]()
Ќе го гледам на телевизија, а да давам 500 денари за пријателски натпревар, не фала:smir:Па никој не те тера со сила да гледаш![]()
Боље парите дај ги за ладно пиво,ке се налокаш ко човек,него да идеш да гледаш аматерски фудбалДа не знае некој од оние ефтинките карти како е .....дали ги има сеуште на располагање, заш може ке ми испадне да одам после сето негирање!:kesa:
Боље парите дај ги за ладно пиво,ке се налокаш ко човек,него да идеш да гледаш аматерски фудбал![]()
Ти арен си или не си бре страву (ебати стравот)прост човек...се почести се тие како тебе ..што немаат видено сонце по 3 недели..немаат другарчиња надвор и седат пред компјутер и јадам гомна за се живо и диво...аматерски фудбал..а ? не ја вреѓај така репрезентацијата...какви и да се..наши се..и треба да се даде подршка..дали пред тв дали на стадион исто ти е...а ти ако нема со кого да отидеш на стадион..кажи...ќе организираме некој..ќе ти покаже кај е стадионот..ќе те прошетаме ..тоа е најмал проблем..
Колку и да нејкам, виша сила ме тера!Боље парите дај ги за ладно пиво,ке се налокаш ко човек,него да идеш да гледаш аматерски фудбал![]()
Ауууу, ова го пишуе навивач на клуб од прва МФЛ, клуб кој најголем успех му е шампионска титула у првенствно и Куп шампион и кој изигра летаргичен и досаден натпревар против Бате у квалификации за ЛШ.Ти арен си или не си бре страву (ебати стравот)
Ми се сере од такви ко тебе на форумов и не ми се влага...
Какви и да се наши се да,ама кога се задоволуваат секој квалификаски циклус со мочано 4 место,а знаат и самите,свесни се дека можат да стигнат и погоре,не ми се влага на Градски да ги гледам и телевизор не ми се уклучува на нив,гледајки ги како се тегават по теренот,со чест на исклучоци,пагаат на детски финти со апла фејк саати,се тепаат на тренинзи со мајагери зафати...
Поштувам ова...ај можда и ја ке се излажам ке тркнам од Градски да видам што ке бидеКолку и да нејкам, виша сила ме тера!
Live for football, die for football!lee:
Што пишав лошо кажи ми ???Ауууу, ова го пишуе навивач на клуб од прва МФЛ, клуб кој најголем успех му е шампионска титула у првенствно и Куп шампион и кој изигра летаргичен и досаден натпревар против Бате у квалификации за ЛШ.
Дај не се трескај со вакви постој, пошто до вчера цел фан клуб од МЃП стискаа палци за Мојсов да влезе у репрезентација, репрезентацијата која сега ти ја плукаш.
Треба работите да се сментат од корен а претпоставувам знаеш на што алудирам. Не може репрезентацијата да има успеси у случај кога у национално првенство имаме 7-8 просечни екипе и за наредни 5 сезони се знае кој ќе биде шампион!Поштувам ова...ај можда и ја ке се излажам ке тркнам од Градски да видам што ке биде
Што пишав лошо кажи ми ???
Што не се задоволувам со 4 место секој квалификациски циклус како вас,нет хулиганите ???
Што знам дека можеме да стигнеме скалило повеке,да се пласираме на некое големо натпреварување ???
Тоа ли ???
Не ја плукам репрезентацијата,ама знам дека играат без срце,се задоволуваат со 4 место,Катанец да беше само ке кажеше ТО ЈЕ ТО...
Јонуз сега јаде гомна,а на дело го нема никаде !!
Да играа со срце,до сега ке бевме пласирани барем на едно големо натпреварување.
Кога можеше една Гејција со просечни фудбалери да ја крене Европската титула...
И Мојсов заслужува да игра за репрезентацијата,го знам тоа јас,го знаеш ти,цел форум и цела Македонија !!!
Е тука прав си,се разбираме одма,него оној погоре ме изнервира...Треба работите да се сментат од корен а претпоставувам знаеш на што алудирам. Не може репрезентацијата да има успеси у случај кога у национално првенство имаме 7-8 просечни екипе и за наредни 5 сезони се знае кој ќе биде шампион!
Ко второ не сум нет хулиган, не сум никаков хулиган само не ми се свиѓаше тоа што ги исплука играчите ни криви ни должни кои чисто професионално си доаѓаат да изиграат за репрезентацијата а не мораат да го направат тоа, можат едноставно да одбијат да играат.
Што мислиш на Пандев мило му е што у време кога он игра за репрезентација, некоја шпанска провинција Андора за прв пат у своја фудбалска историја освои бодови у квалификациски турнир токму против Македонија на Пандев?
Треба да се тргне копилено од ФФМ, да почне да ни се средува првенството, па после може да праеме муабет за успеси на клупско и репрезентативно ниво.
А играчите у случајов ни се најмалце криви за неуспехот!
2:30:smir:У колку саат играме?