кажи а? едно време беа максиму 26 стафови а сега се....... 12!!!!!! помалку од пола!!!!!Многу добар пост ExScientologist ! ! !
Колку многу празни работни места !
Освен гореспоменатите главни фаци, тука е и Дино Николиќ, кој работи на продажба на книги, читање тестови. анкети на нови луѓе... другите веќе ги спонеав како замена на главните ликови. Од познати личности Филип пертовски на едне курс пред 6 години, Ребека Јанковска на два три курса пред три, 4 години,,, гинема од тогаш.И после владата е крива нема работа, туку стварно е добар постот да видат и другиве форумџии ако некој им залета од овие лица да знаат што ги очекува да бидат спремни.
Дали само гореспоменатите се вработени во ХЦДС, или има уште некој?
Дали кај нас во македонија има некој од политичарите, новинарите и други што се членови на Саентологијата?
Јас официјално не сум ја „напуштил“ скиентологијата, затоа можам да ви ги кажам само овие работи, да не влегувам во детали од лично искуство. Вака не се шират лаги за мене, и можам да помогнам повеќе луѓе да ја дознаат вистината за Хабард и Дн и Скн.Можеш ли да кажеш од твоето лично искуство кога ја напушташе саентологијата дали беше уценуван со било што, и дали целосно расчисти со нив?
Прво, мистеријата за животот на Хабард и почетоците на Скн, ме натераа да сурфам. А со сурфањето наоѓав се повеќе и повеќе факти за да изелзам од Скн.Mozes li da ni kazes sto e toa sto te natera da se odlucis da se otkazes, dali sam ja donese taa odluka ili od pritisok od rodnini prijateli?
Ako sam si ja donel taa odluka kolku vreme ti bese potrebno da svatis za sto se raboti?
Чудно е што луѓе неповрзани со Скн повеќе истражуваат з аистата на интернет.
Тоа е затоа што имаат правило да сурфаат на критички настроени сајтови кон Скн.
Чудно е што луѓе неповрзани со Скн повеќе истражуваат за истата на интернет.
Тоа е затоа што имаат правило да сурфаат на критички настроени сајтови кон Скн.
Прво, мистеријата за животот на Хабард и почетоците на Скн, ме натераа да сурфам. А со сурфањето наоѓав се повеќе и повеќе факти за да изелзам од Скн.
Ми требаше околу година дена да сфатам што е вистина а што не.
Излезе дека повеќе вистина за Скиентологијата има надвор од организациите и книгите на Хабард