F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе не умрела,се борела сеуште за живот..шансите за да преживее се 90 наспрема 10 %,докторите викаат дека тешко ќе се спаси....ах Роналдо Роналдо што ли му направи:pos2:

Абе може да ја спаси ако и дојде на посета ама за инат ќе ја остави на цедило :pos:

После седум одиграни кола во Премиер лигата, Арсенал е најфер тим пред Тотенхем и Челзи Арсенал води на листата на фер-плеј, пред Тотенхем и Челзи.
Листата се прави врз основа на неколку категории, и тоа според добиените жолти и црвени картони, позитивната игра (без симулирање), почит кон противничките играчи и судиите, како и однесувањето на службените лица на клубот.
После седум одиграни кола во Премиер лигата води Арсенал со коефициент 8.79 додека последен е Блекбурн 7.63.

Шанса за Тотенхем да заигра во УЕФА Куп и следната сезона. :icon_cool

Ova so go pisa ko ti da go sakash nego :pos2::pos2:
a voopsto so se zamarate so so mu se deshaa nego u privaten zivot :)
:helou:
Човекот има ебено женишта какви што ние не можеме да ги замислиме, а сите антифанови негови кои впрочем 80 % од нив се лузери, викаат дека е геј. А 100 % сум сигурен дека колумбијкава веќе умира од мака што му дала корпа.

Bravo !!! Bez Tores....so maka ama i mnogu dobra igra mnogu sansi....pobeda e pobeda se broi....sega na red e Celsi :)

Да се насмееме малце , драматизација на доаѓањето на Берба во Јунајтед . . . Look at the time , look at the time :D

А што мислите до кога Хал Сити ке бидат мегу првите 5? Јас искрено мислам дека уште некое време ке се одржат таму

Абе оди убијсе бе! Гзлаци невидени..:tapp:
За Арсенал си????Ако си за Арсенал поубаво ќути зашто три сезони по ред давате по 234623576245 голови во судиски надополнувања од по 60 мин!

Овие од А1 се СРАЊА ДА ИМ Е*АМ МАМЕТО.

Минатата недела рекоа дека ќе има пренос на Вест Бромвич - Хул и сега повторно ја ебат. Абе да им го турам на жените во пи*ка.

А баш сакав да го гледам Хул како игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom