- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 4.319
- Поени од реакции
- 2.846
Се надевам дека оваа година ќе има повеќе од 2 екипи кои ќе се борат за ПЛ, за да биде поинтересно и понеизвесно се разбира:smir:
Па ако видиш подобро минатата и не беа две екипи.
Се надевам дека оваа година ќе има повеќе од 2 екипи кои ќе се борат за ПЛ, за да биде поинтересно и понеизвесно се разбира:smir:
опа имаме стручњак на темата премиер лига - кој случајно од симпатиите на неговиот тренер , се ориентираше и допатува на темава премиер лига - кој како доста компетентен започна да ги напаѓа сите три , потоа само две за накрајот да “измисли“ дека пул или челзи се тимовите - браво ашкол сум , аферим !Pa ako ne planira da se vkluci nabrzo ovaj Man Utd vo trkava za titulava ke ostanat samo Chelsea i Liverpool (Arsenal ke padni kaj da e) i na kraj Chelsea ke si ja zavrshi rabotata... znaete kako velat ne e sekoja godina veligden Manchester da trgnuva so kiksovi pa da doaga prv... taka da ako ne pocne da pobeduva teshko deka ke go stasa Chelsea... :pos2:
Имаш гледано трка на 10 000 метри. Оние кенијците прати ги. Цело време се средина некаде, а кога ќе дојдат последните 1000-1500 метри додаваат гас и ги оставаат своите конкуренти далеку поназад. Е тоа е случајот со Јунајтед и Челзи, тие се кенијци во ПЛПа ако видиш подобро минатата и не беа две екипи.
Друже тоа е мое мислење, не сваќај како навреда. Многу е млада и неискусна екипата. Играат супер фудбал за око ама тоа не е доволно. Ќе видиме, може ќе ме демантираат ама за тоа ќе треба да почекаме до април-мај:smir:Хмм,Алмунија неискусен?Галас?Туре?Клиши?Сања?Росицки/Нарси?Фабрегас?Ебуе?
РвП?Аде?Тео-малото ѕверче?
Освен Денилсон,кога игра одлично овие кола,негледам некој неискусен играч...
Кога ке направите анализа од минатата сезона,ке видите дека и тоа како сме подобри и посилни.
Непостојаност?Кажи ми кога паднавме лани,а и дали имаше некои причини за тоа?:smir:
Pa ako Liverpool se bazira na Torres i Gerrard, togas zosto man Utd ne pobeduva bez Ronaldo?? Ili onaka mu teknalo.. ne mu se igra a?? Ti mislis deka toa e na pochetokot.. pa i lani beshe istoto na pocetokot da.. no bea povredeni isto taka Ronaldo i Rooney... neka se povredat vo April... i vo April nema da pobeduva timot... samo toa vie ne mozite da go vidite..опа имаме стручњак на темата премиер лига - кој случајно од симпатиите на неговиот тренер , се ориентираше и допатува на темава премиер лига - кој како доста компетентен започна да ги напаѓа сите три , потоа само две за накрајот да “измисли“ дека пул или челзи се тимовите - браво ашкол сум , аферим !
со кој апдејт работиш ???
кога ѕирна табела последно - на ЕПЛ ?
ливерпул има најслаба екипа од сите четири : затоашто - не можеш да базираш игра ( бар не на островот ) на двајца фудбалери - паметиш стоук ? торес , џерард ...
челзи се страшни , но да ти кажам правото некни со утд - не видов зошто ги прават толку страшни - изиграа доста добро двете , ама очекував повеќе од челзи .
утд се тимот кој секогаш заебава на почетокот , ама знае да направи камбек од сништата и да ги замолчои сите -
+ арно ти рече чомбето - ова не е италија , казни , суспензии за некој што трошел милиони и милиони да му се “исплатат“ на крајот -
фино што ги отпиша арсенал - тука ти загуби дел од твојата самодоверба
Водевте со не знам колку бода напред, на чело, и паднавте трети. Онака паднавте, или формата толку траеше? Не биди тврдоглав, признај дека моментално имате состав за сила 3то место.
LoGiX напиша:Лани Арсенал не играше само на почетокот одлично,туку се до 27 коло.Повредата на Едуардо,пеналот во 92 мин(ГРЕШКА НА СУДИЈАТА!),
недосудениот пенал против Ливерпул(над Фабрегас) кој не коштеше 2 поени,бишкарникот JJB каде неможевме да ја играме нашата игра и уште многу други фактори беа пресудни за тој исход!
Ма не сваќам како навреда..Друже тоа е мое мислење, не сваќај како навреда. Многу е млада и неискусна екипата. Играат супер фудбал за око ама тоа не е доволно. Ќе видиме, може ќе ме демантираат ама за тоа ќе треба да почекаме до април-мај:smir:
Спортски поздрав:helou:
Гостувате на Олд Трафорд, ќе ве чека пекол, освен ако не заостанувате -9Ма не сваќам како навреда..
И да знаеш дека ке те демантираат!
ПС:Арсенал во последните 35/36/37 коло игра со екипите од големата четворка,од кои на 2 гостува.Тука ке се одлучува титулата,освен ако немаме>+9 поени
Од ланскиот костур на тимот ги немате Фламини и Хлеб кој беа стандардни првотимци.Добро Насри има колку толку искуство,ама Денилсон???Видовте сами како се изгуби против Фулам.Да не е до него Фабрегас ништо не прави...Не се слагам за неискуство, бидејќи костурот на тимот е веќе 3 сеозни заедно. Од ланскиот тим нови играчи се Насри и Вела. Насри има доволно искуство во Марсеј, додека Вела беше стандарден во Осасуна, а покажаа дека добро се вклопија во филозофијата на Венгер, иако Вела не ни очекувам да биди стандарден оваа сезона.
И сепак ланската сеозна не беше битка меѓу 2 тима како неколку сеозни претходно туку веќе 3 тима се бореа за титулата. Да се надеваме дека оваа сезона ќе биди поинтересна, со оглед дека почетоков покажа дека многу екипи се способни да изненадат секого во ЕПЛ.
We can win the tittle again on OTГостувате на Олд Трафорд, ќе ве чека пекол, освен ако не заостанувате -9
Не се исти работите како пораноWe can win the tittle again on OT
Па да , неискуство .Дозволија натпреварот со Бирмингем да ги скрши да 100 дела ( што ли направи Клиши во последните моменти ) , дур ги составија , отпаднаа од Борбата за Титулата , и имаа елиминација во ЛШ . Неконстантост = Неискуство , сеуште недораснат тим за Титула . Ке видиме дали оваа година ја научиле лекцијата , иако моето мислење нема да ви се допадне , останува на вашиот тим да ме демантира .Непостојаност?Кажи ми кога паднавме лани,а и дали имаше некои причини за тоа?:smir: