F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не мора секое коло да ги има.Другите повеќе заслужиле да ги има.

Ричардс играше за Сити??Зашто колку што знам ја не играше ова коло

Како и да е Челси е сеуште прв на табелата,иако Јунајтед има утакмица помалку,која ако сака да го тепа Челси мора да даде 4 гола....:salut:

ЕЕЕ за мечови Манчестер немаш појма сезонава колку мечови помалку ќе има. Ќе треба во декември да игра за она клуб ворлд чампионшип
плус други срања. Колку одложени мечови ќе има така да ќе има зафатен распоред ама сепак тоа не значи дека 4 гола разлика ќе наштетат зошто минатата сезона имаа над 80 гола така да оваа сезона не очекувам помалку, а единствено лани арсенал беше со гол разлика поблиску до јунајтед.

Читам на ова 24фудбал дека новата инвестициона фирма која го превзеде Манчестер Сити, доставила понуда (која била прифатена од Тотенхем) вредна 30 милиони фунти за Димитар Бербатов,а доставиле понуда и за Давид Вилја и Марио Гомез..Еве линкче..

Знам читам и ја.Ама,тоа пишуваат за да се подгрее атмосферата бидејќи за 3 сати завршува преодниот рок!

Робињо ви Сити а? Супер супер, се зголемува квалитетот на играчите во Премиер.

Добро е што не замина во Челзи за мене ама пак ми се стори ќеф што им избега на копиљаната од Задрид.

Робињо во Сити, Бербатов во Јунајтед... Пеколен финиш на трансфер периодот, а бев сигурен дека Роман нема да е стипса и ќе понудит 45 ко ништо уште кон 9 саатот...

Добро е што не замина во Челзи за мене ама пак ми се стори ќеф што им избега на копиљаната од Задрид.

Абе мене ми беше да си идеше од ти идиотине било кај само да не им останеше.

Се посилна е ПЛ!Многу засилувања од странство дојдоа во тимовите.Дури и помалите тимови како Манчестер Сити купија фудбалери од Реал.ПЛ станува како ЛШ.

Ооо интересно ќе биде оваа сезона и тоа многу.На првите 4 места ништо чудно да завршат Манчестер Сити и Тотенхем

Ако сака некој кладба дека ни Тотенхем ни Харчестер Сити нема да завршат на првите 4 места!Зеле играчи сеа и ај ќе ја симнеме Англиската 4 од врвот.Се заебале..

Ако сака некој кладба дека ни Тотенхем ни Харчестер Сити нема да завршат на првите 4 места!Зеле играчи сеа и ај ќе ја симнеме Англиската 4 од врвот.Се заебале..

И јас се сложувам со тебе дека нема да завршат меѓу први 4 пред се бидејќи купија многу фудбалери и им треба воиграност, а некогаш и не се покажува ако некој бил ѕверка некаде дека во нова средина пак ќе буде ѕвер, примери имате многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom