F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Хмм ќе биде се повеќе и повеќе занимлива Премиер лигата какви засилувања ке биде интересно да се види пред се тимот на Сити во акија...ама ништо чудно и тие да се како Тотенхем, изнакупија играчи и на крај ништо не иде тоа така одеднаш треба да се воиграат:toe:

Ако сака некој кладба дека ни Тотенхем ни Харчестер Сити нема да завршат на првите 4 места!Зеле играчи сеа и ај ќе ја симнеме Англиската 4 од врвот.Се заебале..

И Челзи беа од ранкот на Сити и Тотенхем на времето пред да дојде Абрамович , 50 години немаа титула , па две сезони поминаа и освоија 3 титули и беа неприкосновени ( само 1 пораз во првентсвото ) , Тотенхем може не , али Сити ги имаат тие предуслови да влезат како најсериозен кандидат за титулата од наредната сезона ( велам наредна само поради тоа што Арапиве дојдоа 2-3 дена пред крајот на трансфер маркетот ) , а оваа ништо чудно да бидат помеѓу првите 4 , таква е моќта на парите Даворе , бар вие од Челзи тоа го знаете .

п.с. Кај и да е ке има сега налив и на нови ''фанови '' за Манчестер Сити .

Сега гледајте како магично ке почнат да излегуваат навивачи на Ман.Сити кои навиваа за клубот уште пред да дојдат милијардерите.:tapp::tapp::tapp:

Шо ке биде оваа година во премиер: Ман ју, Арсенал, Челси, Ливпул, Тотнем, Ман сити, Евертон ај ај жешко жешшко.

Што провоцира,тоа вистина си е,кажав ја и порано многу ми е чудно што нема многу полнолетни навивач на Чезли,дали сакате со лесно да си го истерате пубертетот или што е работава не знам.Битно смешно е.
Гледам финале Манчестер-Челзи во кафич публика на Манчестер луѓе на место во години со разбирања за фудбал,публика на Челзи дечиња,пичиња неколку ,и чат-пат некој шминкер со оргинал дрес позира :)
Сеа и од Манчестер Сити осеќам ќе го дочекам ова истово.

Сезонава не очекувам нешто многу од нив многу касно ги фати ова,ама Робињо е инвестиција што ветува и други како него во тимот

пс.јас навивам за Тотенхем 4 години више,да не дојде до забуна ако некоја ден почнат да газат и да земаат титули :):)

Абе па само тебе те провоцира некој, оди дома спиј ако неќеш да дискутираш.

Шо ке биде оваа година во премиер: Ман ју, Арсенал, Челси, Ливпул, Тотнем, Ман сити, Евертон ај ај жешко жешшко.
Ќути, конкуренцијата е феноменална. Мене ме смирува фактот дека Манчестер е компактна екипа и има моментално многу мокен состав, способен за многу трофеи. Балансот е тука, талентот исто така. Имаме менаџер светска класа,закон газди, одличен стадион и уште поодлични навивачи. Ке биде интересна сезонава.

Што провоцира,тоа вистина си е,кажав ја и порано многу ми е чудно што нема многу полнолетни навивач на Чезли,дали сакате со лесно да си го истерате пубертетот или што е работава не знам.Битно смешно е.
Гледам финале Манчестер-Челзи во кафич публика на Манчестер луѓе на место во години со разбирања за фудбал,публика на Челзи дечиња,пичиња неколку ,и чат-пат некој шминкер со оргинал дрес позира :)
Сеа и од Манчестер Сити осеќам ќе го дочекам ова истово.

Сезонава не очекувам нешто многу од нив многу касно ги фати ова,ама Робињо е инвестиција што ветува и други како него во тимот

пс.јас навивам за Тотенхем 4 години више,да не дојде до забуна ако некоја ден почнат да газат и да земаат титули :):)
Тоа ти е суровата реалност ама нема врска. Кој за кого сака нека навива.
Туку муабетот ми беше ајде нека се јават сега навивачите на Сити, да ги видиме кој се, зошто после како кокичиња во пролет ќе излезат ако стане моќен Сити.

Тоа ти е суровата реалност ама нема врска. Кој за кого сака нека навива.
Туку муабетот ми беше ајде нека се јават сега навивачите на Сити, да ги видиме кој се, зошто после како кокичиња во пролет ќе излезат ако стане моќен Сити.
Зошто сурова реалност?

Пошто парите почнаа да го вртат фудбалот. А тоа ја расипува убавината на истиот.

Пошто парите почнаа да го вртат фудбалот. А тоа ја расипува убавината на истиот.

друже фантом немој да ме сватиш погрешно ама ништо по добро за фудбалот не прави и челзи:nesum:

Да сакаше Челзи да прајт лошо, ќе понудеше, 300 милиони за Кака, 50 милиони за Робињо, 500 милиони за К. Роналдо и чао џаци. Фактот шо парите не се проблем, а сепак купувањето и наддавањето е умерено, укажува дека Челзи баш гледа да не го уништува фудбалот. Ама секој сфаќа како старее Кико, да не ме разбериш погрешно само.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom