F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Сепак твое мислење е тоа....
А како да не го споредувам кога или е постојано пред Јунајтед на табелата, или му диши во врат на Јунајтед?!
За историјата на клубовите то кажав, ама за ова си се заебал.:uvo:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
А како да не го споредувам кога или е постојано пред Јунајтед на табелата, или му диши во врат на Јунајтед?!
За историјата на клубовите то кажав, ама за ова си се заебал.:uvo:
Добро де не ти реков дека не е така,Челзи е конкурентен последниве 5 години во Премиер Лигата...

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
:tapp::tapp::tapp::tapp: Е па дај позајми ми го твоето лигавче знам дека имаш две веке ти порасна не ти требаат :wink:
1.Јас не бев тој кој што започна
2.Многу нормално е секој да си навива за својот клуб
3.Јас не ни сакав да се карам а не се ни карав ниту се инатев(само ме изнервиравте што се собравте сите против мене и нешто ми исправате криви дрини)
4.Од мене веке дискусијава е завршена
5.Јас за кој колку време каде е(зборам за менаџерите) го кажав од прилика
6.Не кажав дека Челзи ја освои веке лигата мн ме нервираат тие што зборат на самиот почеток кој е најдобар
7.А за кој е најдобар ке видиме на крај па ке збориме тогаш(ова не значи дека викам дека Челзи ке освои Премиер лига
8.Прочитајте ги убаво овие горе пред да псотирате без везе:toe::wink::smir:
Па види јас кажав што имав да кажам и не го оспорувам фактот дека Манчестер е јака екипа. Може пишав прееска дека е слаб но тоа беше само поради тоа што бев изнервиран. Објективно и реално гледано како може да е слаба една екипа која е прво или второ место во најдобрата лига во светот. И пак ке ве замолам пред да постирате или да цитирате мои мислења ве молам прочитајте се убаво и проанализирајте си ! Гледам нешто мн се заинтересиравте за моите постови:uvo:

G

Gray Foxx

Гостин
Па види јас кажав што имав да кажам и не го оспорувам фактот дека Манчестер е јака екипа. Може пишав прееска дека е слаб но тоа беше само поради тоа што бев изнервиран. Објективно и реално гледано како може да е слаба една екипа која е прво или второ место во најдобрата лига во светот. И пак ке ве замолам пред да постирате или да цитирате мои мислења ве молам прочитајте се убаво и проанализирајте си ! Гледам нешто мн се заинтересиравте за моите постови:uvo:
Како прво не си ласкај, како второ како да не се заинтересираш за мислење кое не е точно. Во природата на човекот е да не трпи глупости.
Чим си бил изнервиран кажи дека си бил и готоо. А не дека никогаш не си рекол за Челзи дека ке освои сезонава.

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Тоа е бев изнервиран и крај нема сега да се караме како децана :toe:

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Абе значи се согласуваме Челзи се најболје и крај :tapp: кој се тие манчестер бе не зезај а иначе премиер лига не да е најдобра вака се најдобрите лиги
1.ПРЕМИЕР ЛИГА
2,
ПРЕМИЕР ЛИГА
3,
ПРЕМИЕР ЛИГА

е за вакви бесценети постови како твоиве секој се интересира.
колку за потсетување МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД е тимот којшто последниве 2 години освојува премиер лига, 2008 зеде титула во ЛШ, има 17 титули во Англија,
3 титули во ЛШ и да не набројувам понатаму доста ти се овие информации.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Што му реплицирате бе,ако би изнервиран,нека е и готово.Оваа сезона пак ќе ги гледа на ТВ како освојуваат трофеи и пак ќе се нервира.:toe:

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
е за вакви бесценети постови како твоиве секој се интересира.
колку за потсетување МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД е тимот којшто последниве 2 години освојува премиер лига, 2008 зеде титула во ЛШ, има 17 титули во Англија,
3 титули во ЛШ и да не набројувам понатаму доста ти се овие информации.
Епа брат чим толку си заинтересиран ке мора да те разочарам(несакам да ти кажам покасно ке се повредиш поубаво сега зашто вистината боли) не се замарам веке кажав дека ме изнервиравте дека сите се нафрливте од Манчестер против менеи крај :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Изгледа ќе плаче од тага...
Oд тага како Џон:tapp:

Нека плаче за Португалија колку сака, а што да не палче, Сколари му беше тренер, ништо не освоија, како да не палче!

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Знаете што приметив во оваа тема постираме само навивачи на Манчестер и Челзи ги нема навивачиве на Ливерпул и на Арсенал па и на останатите тимови :wink:

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Давор не им кажувај вакви работи ке ги направиш љубоморни
клипчето е секоја чест (толку искрено и големо нешто од одамна не сум видел ) ---Во Љубовта нема правила-
хахахах

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom