F
fantomX
Гостин
А како да не го споредувам кога или е постојано пред Јунајтед на табелата, или му диши во врат на Јунајтед?!Сепак твое мислење е тоа....
За историјата на клубовите то кажав, ама за ова си се заебал.:uvo:
А како да не го споредувам кога или е постојано пред Јунајтед на табелата, или му диши во врат на Јунајтед?!Сепак твое мислење е тоа....
Добро де не ти реков дека не е така,Челзи е конкурентен последниве 5 години во Премиер Лигата...А како да не го споредувам кога или е постојано пред Јунајтед на табелата, или му диши во врат на Јунајтед?!
За историјата на клубовите то кажав, ама за ова си се заебал.:uvo:
Па види јас кажав што имав да кажам и не го оспорувам фактот дека Манчестер е јака екипа. Може пишав прееска дека е слаб но тоа беше само поради тоа што бев изнервиран. Објективно и реално гледано како може да е слаба една екипа која е прво или второ место во најдобрата лига во светот. И пак ке ве замолам пред да постирате или да цитирате мои мислења ве молам прочитајте се убаво и проанализирајте си ! Гледам нешто мн се заинтересиравте за моите постови:uvo:Е па дај позајми ми го твоето лигавче знам дека имаш две веке ти порасна не ти требаат :wink:
1.Јас не бев тој кој што започна
2.Многу нормално е секој да си навива за својот клуб
3.Јас не ни сакав да се карам а не се ни карав ниту се инатев(само ме изнервиравте што се собравте сите против мене и нешто ми исправате криви дрини)
4.Од мене веке дискусијава е завршена
5.Јас за кој колку време каде е(зборам за менаџерите) го кажав од прилика
6.Не кажав дека Челзи ја освои веке лигата мн ме нервираат тие што зборат на самиот почеток кој е најдобар
7.А за кој е најдобар ке видиме на крај па ке збориме тогаш(ова не значи дека викам дека Челзи ке освои Премиер лига
8.Прочитајте ги убаво овие горе пред да псотирате без везе:wink::smir:
Како прво не си ласкај, како второ како да не се заинтересираш за мислење кое не е точно. Во природата на човекот е да не трпи глупости.Па види јас кажав што имав да кажам и не го оспорувам фактот дека Манчестер е јака екипа. Може пишав прееска дека е слаб но тоа беше само поради тоа што бев изнервиран. Објективно и реално гледано како може да е слаба една екипа која е прво или второ место во најдобрата лига во светот. И пак ке ве замолам пред да постирате или да цитирате мои мислења ве молам прочитајте се убаво и проанализирајте си ! Гледам нешто мн се заинтересиравте за моите постови:uvo:
е за вакви бесценети постови како твоиве секој се интересира.Абе значи се согласуваме Челзи се најболје и крајкој се тие манчестер бе не зезај а иначе премиер лига не да е најдобра вака се најдобрите лиги
1.ПРЕМИЕР ЛИГА
2,ПРЕМИЕР ЛИГА
3,ПРЕМИЕР ЛИГА
Епа брат чим толку си заинтересиран ке мора да те разочарам(несакам да ти кажам покасно ке се повредиш поубаво сега зашто вистината боли) не се замарам веке кажав дека ме изнервиравте дека сите се нафрливте од Манчестер против менеи краје за вакви бесценети постови како твоиве секој се интересира.
колку за потсетување МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД е тимот којшто последниве 2 години освојува премиер лига, 2008 зеде титула во ЛШ, има 17 титули во Англија,
3 титули во ЛШ и да не набројувам понатаму доста ти се овие информации.
Oд тага како Џон
Изгледа ќе плаче од тага...