F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Видоа добро што со Валенсија освои Примера.Ама во Англија не се докажа, а Хикс и Жилет уште му веруваат.И јас се чудам зошто уште не е отпуштен Бенитез.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе имаат тим кој што може да се натпреварува со нас и другите ама бенитез ќе им усере че ги одмара клучните играчи. Тие желни за игра овој ги одмара ама ај еве и газдите на ливерпул се закачија така да не сум зачуден што не го отпуштија иако минатата сезона имаше и состанок за тоа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Направена е нова социјална група Манчестер Јунајтед поради банирањето на досегашниот креатор маседониан2008.
По препорака на другите, јас ја креирав и повелете зачленувајте се повторно :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ајде сите во новата група.Наш ќе модерира:helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Ја мислам дека оваа сезона копиљаците на Венгер ќе направат ршум, ама не доволно за шампиони, Ливерпул не верувам дека ќе постигне нешто поради тоталната дисхармонија што ја има во тим Бенитез, како и тоа што не знае да се справи со ѕвезди па мора да им купува миленичиња за да ги задоволи, Челзи ќе бидат прејаки башка и што нема да има африкан куп во јануари, па тоа нигерите ќе здиват во англиско, но Сколари се прави на тошо демек ова се 15 дена првенство, па ќе направи лом, а не 38 кола, плус ги потценува другиве, арно ама сите од секогаш си играат мајтап со стариот лисец, кој повторно ќе им ја земе титулата од раце на сите овие стручњаци! И никако да научат како се освојува титула во ПЛ, тапа!

Long Live United :wink:

Едит - па Чомбе, ами кој :pos:
Идеме у група малце

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Benitez e trener vo liverpul samo poradi titulite sto im gi donese
vo Liga na sampoini da ne bea tie tituli benitez odamna ke si zaminese
od Liverpul...
Fakt e deka ne znae da go vodi liverpul vo Anglija
celo vreme se macat so slabite ekipi i zatoa nemozat da zemat titula
inaku vo derbi sredbite Liverpul sekogas igra dobro...so isklucok na mancester komu mu e pacient
Se slozuvam so vas treba da si odi
ali uste ednas ke kazam deka e vo liverpul samo poradi titulite vo LS
pozz

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ја мислам дека оваа сезона копиљаците на Венгер ќе направат ршум, ама не доволно за шампиони, Ливерпул не верувам дека ќе постигне нешто поради тоталната дисхармонија што ја има во тим Бенитез, како и тоа што не знае да се справи со ѕвезди па мора да им купува миленичиња за да ги задоволи, Челзи ќе бидат прејаки башка и што нема да има африкан куп во јануари, па тоа нигерите ќе здиват во англиско, но Сколари се прави на тошо демек ова се 15 дена првенство, па ќе направи лом, а не 38 кола, плус ги потценува другиве, арно ама сите од секогаш си играат мајтап со стариот лисец, кој повторно ќе им ја земе титулата од раце на сите овие стручњаци! И никако да научат како се освојува титула во ПЛ, тапа!

Long Live United :wink:

Идеме у група малце
:cuc:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Не знам зашто уште Бенитез е тренер на Ливерпул, не го бива човекот за ништо, не знам што толку добро видоа кај него, ама нека го, барем за нас добро, редовни пациенти се.
pa ako sporedis so predhodniot , ovoj e car za houlier - a vie so pola ekipa da mu igrate i eden polusut pa ke bide 2 : 0 za utd :pos2:
im go znaete redot :)

ti , jas , mn piva , dzvonkovci i na derbito zedno - ako sum mkd i sloboden ti vetuvam idam sk za zaedno da go gleame :) ke vides ti koj e kakov e :)

ubavo bar sto si realen :) za ova deka ke gi bide decinjata -
se seguvame so eden prijatel : ovoj mi veli " : .. posle sekoj pobeda , profesorot gi nosi malite vo slatkarnica .. " :pos2:
- od p'ool ocekuvam standardnoto 4 mesto moze i na dolu ( gi pustam )
- chelsea - igraat ko budali pod vodstvo na skolari - ko da gledas dr ekipa
- utd - stoznam ke videme - zavisi kolku ke "igra neigra" rooney :)
- miote ARSENAL - dve tituli najmalce cekam :)

pozZ

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
pa ako sporedis so predhodniot , ovoj e car za houlier - a vie so pola ekipa da mu igrate i eden polusut pa ke bide 2 : 0 za utd :pos2:
im go znaete redot :)

ti , jas , mn piva , dzvonkovci i na derbito zedno - ako sum mkd i sloboden ti vetuvam idam sk za zaedno da go gleame :) ke vides ti koj e kakov e :)

ubavo bar sto si realen :) za ova deka ke gi bide decinjata -
se seguvame so eden prijatel : ovoj mi veli " : .. posle sekoj pobeda , profesorot gi nosi malite vo slatkarnica .. " :pos2:
- od p'ool ocekuvam standardnoto 4 mesto moze i na dolu ( gi pustam )
- chelsea - igraat ko budali pod vodstvo na skolari - ko da gledas dr ekipa
- utd - stoznam ke videme - zavisi kolku ke "igra neigra" rooney :)
- miote ARSENAL - dve tituli najmalce cekam :)

pozZ
FA Cup i Karling Cup може? :helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе и да ги сакаат ќе треба да се потрудат. Ние лани се откажавме од нив поради тоа што имавме тесен распоред и повредени играчи и моравме да ги пуштиме. Се надам годинава нема.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Правиме бато, не се секирај :wink: кој губи, носи дрес на тој што тепал :)
Битно да се дружиме
поз

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
stom ti pustas :) biva bre pa i toa ke bide "ubavo" - ako me prasa mene najubo e L.S :) ama ke videme !

Правиме бато, не се секирај :wink: кој губи, носи дрес на тој што тепал :)
Битно да се дружиме
поз
vazi bre man's

- utre zapocnuva najpekolniot sampionat na svetov !

gledam od site tabori dobro raspolozuvanje - mi se dopaga ova :) na site fanovi i simpatizeri im posakuvam : srekno , da ne se nervirate !

sepak sportot e igra , vo sekoja igra ima pobednici i porazeni - toa e del od duhot na natprevaruvanjeto -

pa najmili moi uspeh !!

pozZ

Kiko-Kozle

GunneR 4 EveR
Член од
29 јуни 2008
Мислења
356
Поени од реакции
7
:vozbud::vozbud::vozbud:леле едвај чекам да почнеме
уфуфуф
абе нема више кладби

леле Адето кога ќе распали утре:vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Последниве 13 часа се најтрагични најспоро поминувааат. Ајде бе сакам фудбал да глеам. П.С. Ај сеа да испаднам дер посакувам на сите среќна и бериќетна сезона и малку навивачки најбериќетна сезона за ЈУНАЈТЕД ама МАНЧЕСТЕР

Kiko-Kozle

GunneR 4 EveR
Член од
29 јуни 2008
Мислења
356
Поени од реакции
7
со среќа на сите клубови што настапуваат во П.Л.

in Arsenal we trust !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom