Ја мислам дека оваа сезона копиљаците на Венгер ќе направат ршум, ама не доволно за шампиони, Ливерпул не верувам дека ќе постигне нешто поради тоталната дисхармонија што ја има во тим Бенитез, како и тоа што не знае да се справи со ѕвезди па мора да им купува миленичиња за да ги задоволи, Челзи ќе бидат прејаки башка и што нема да има африкан куп во јануари, па тоа нигерите ќе здиват во англиско, но Сколари се прави на тошо демек ова се 15 дена првенство, па ќе направи лом, а не 38 кола, плус ги потценува другиве, арно ама сите од секогаш си играат мајтап со стариот лисец, кој повторно ќе им ја земе титулата од раце на сите овие стручњаци! И никако да научат како се освојува титула во ПЛ, тапа!
Long Live United :wink:
Идеме у група малце
pa ako sporedis so predhodniot , ovoj e car za houlier - a vie so pola ekipa da mu igrate i eden polusut pa ke bide 2 : 0 za utd :pos2:Не знам зашто уште Бенитез е тренер на Ливерпул, не го бива човекот за ништо, не знам што толку добро видоа кај него, ама нека го, барем за нас добро, редовни пациенти се.
ti , jas , mn piva , dzvonkovci i na derbito zedno - ako sum mkd i sloboden ti vetuvam idam sk za zaedno da go gleameЈа мислам дека оваа сезона копиљаците на Венгер ќе направат ршум, ама не доволно за шампиони, Ливерпул не верувам дека ќе постигне нешто поради тоталната дисхармонија што ја има во тим Бенитез, како и тоа што не знае да се справи со ѕвезди па мора да им купува миленичиња за да ги задоволи, Челзи ќе бидат прејаки башка и што нема да има африкан куп во јануари, па тоа нигерите ќе здиват во англиско, но Сколари се прави на тошо демек ова се 15 дена првенство, па ќе направи лом, а не 38 кола, плус ги потценува другиве, арно ама сите од секогаш си играат мајтап со стариот лисец, кој повторно ќе им ја земе титулата од раце на сите овие стручњаци! И никако да научат како се освојува титула во ПЛ, тапа!
FA Cup i Karling Cup може? :helou:pa ako sporedis so predhodniot , ovoj e car za houlier - a vie so pola ekipa da mu igrate i eden polusut pa ke bide 2 : 0 za utd :pos2:
im go znaete redot
ti , jas , mn piva , dzvonkovci i na derbito zedno - ako sum mkd i sloboden ti vetuvam idam sk za zaedno da go gleameke vides ti koj e kakov e
ubavo bar sto si realenza ova deka ke gi bide decinjata -
se seguvame so eden prijatel : ovoj mi veli " : .. posle sekoj pobeda , profesorot gi nosi malite vo slatkarnica .. " :pos2:
- od p'ool ocekuvam standardnoto 4 mesto moze i na dolu ( gi pustam )
- chelsea - igraat ko budali pod vodstvo na skolari - ko da gledas dr ekipa
- utd - stoznam ke videme - zavisi kolku ke "igra neigra" rooney
- miote ARSENAL - dve tituli najmalce cekam
pozZ
Абе и да ги сакаат ќе треба да се потрудат. Ние лани се откажавме од нив поради тоа што имавме тесен распоред и повредени играчи и моравме да ги пуштиме. Се надам годинава нема.FA Cup i Karling Cup може? :helou:
Правиме бато, не се секирај :wink: кој губи, носи дрес на тој што тепалti , jas , mn piva , dzvonkovci i na derbito zedno - ako sum mkd i sloboden ti vetuvam idam sk za zaedno da go gleameke vides ti koj e kakov e
![]()
stom ti pustasFA Cup i Karling Cup може? :helou:
vazi bre man'sПравиме бато, не се секирај :wink: кој губи, носи дрес на тој што тепал![]()
Битно да се дружиме
поз