М
Мартин`
Гостин
Ми треба помош, сакам да ја играм на интернет преку гарена ? И кој фајл/пач треба да го ставам да играм ме интересира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само 1.7 patch...Ме интересира кој пач/фајл треба да го ставам за да ја играм преку гарена ? неможам да се снајдам, ај помош малце.
Само 1.7 patch...
Пробав директно 1.7 да го инсталирам ми вика првен 1.6 требало, го симнав 1.6 го инсталирав после тоа 1.7 и влегов на гарена. Пред да кликнам старт го ставив во сетингс 1.7 и кога кликам старт се стартува пачот 1.7 и ми вика дека не требало веќе го имам.
Што треба да се избере во сетингз ? после откако ми вика дека веќе го имам не ми ја уклучува играта. Ај ако знаеш пиши ..
Во game settings не ставаш 1.7 пачот, туку iw3mp.exe фајлот, кој ќе го најдеш на местото каде што ти е инсталирана играта..Пробав директно 1.7 да го инсталирам ми вика првен 1.6 требало, го симнав 1.6 го инсталирав после тоа 1.7 и влегов на гарена. Пред да кликнам старт го ставив во сетингс 1.7 и кога кликам старт се стартува пачот 1.7 и ми вика дека не требало веќе го имам.
Што треба да се избере во сетингз ? после откако ми вика дека веќе го имам не ми ја уклучува играта. Ај ако знаеш пиши ..
дечки ме нервираат на мултиплеер 80% играат со чит, и ми треба некој да ми напише како и јас тоа да го направам да бидам рамноправен со таквите дебили. ако зне некој нека ми пише како.
Играј на сервери со вклучен PunkBuster. На нив нема читери.
Преку Garena играш?дечки ме нервираат на мултиплеер 80% играат со чит, и ми треба некој да ми напише како и јас тоа да го направам да бидам рамноправен со таквите дебили. ако зне некој нека ми пише како.
Преку Garena играш?
благодарам, ама не можам да се снајдма што треба да симнам, гледма има разни верзии за админ за ова за она, може линк да ми псотавиш да го симнам тоа чудо и да го инсталирам?
ок се снајдов фала многу, ќе го пробма па ќе кажам :helou:
--- надополнето ---
преку алтр винет, не знам точно
Не треба ништо да инсталираш, кога бараш сервери гледај икончето за punk buster да вика дека е вклучено. Тоа е едно иконче со едно пречкртано човече.
A punk buster клиентската програма кој мора да ја имаш проверува ти самиот да не мамиш и таа е веќе инсталирана со играта.
Значи на punk buster сервер сите што влегуваат мора да го имаат инстлирано тој клиент (се инсталира автоматски) и тој кај сите проверува од читови. Ако најди кај некој му јавува на серверот и серверот го банира тој играч. Punk buster клиентот е така дизајниран да биди отпорен на сите читови, значи не можат тие да го излажат него.
--- надополнето ---
Абе друже ти играш Call of Duty Modern Warfare 2, а не Call of Duty 4 и тоа пиратска. Modern Warfare 2 има друг анти чит систем (се вика Valve anti cheat) и не работи на пиратските, само на оригиналните.
значи џабе го инсталирав ова PunkBuster?