Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
не бе брат, ова беше да ве подгрејам малку пред дербито, таман ве начекав на темава... и тоа не беше обична победа на Рома:nenene:

Како што не беа обични победите на Лацио од 4-2,3-0,3-1.3-2....... гледај некое клипче од тие натпревари да се подгрееш малце :vozbud:!

се загревам јас не се секирајте... е сега незнам кој ќе се радува на титула, а кој ќе оди во сериа б

се загревам јас не се секирајте... е сега незнам кој ќе се радува на титула, а кој ќе оди во сериа б

Нема да се радувата на титула, бидејќи ние ке ве победиме ( како што секогаш го правиме тоа последниве 3,4 години :baeh:!)

Заради нас ја загубија титулата Интер во сезоната 2001/02, а сега со наша помош ќе ја освојат, бидејќи ќе ја победиме Рома во дербито!

Зборевме за Кастроман, еве го и тоа против рома мерда.
Коментаторов :)
Ние вака се подгреваме за дерби :)

Јеби га... али ептен блиску бевме лани.

peperones-Spalletti4.jpg

Иначе, кога сме више кај носталгија, многу ми фали овој дрес.

ilary_blasi_11.jpg

1. Лацио не го гледаш во сеариа б додека си жив.
2. Дербито... не зборам ништо за него сам ке си видиш све. И те молам немој многу да плачеш. :back:

Јеби га... али ептен блиску бевме лани.

peperones-Spalletti4.jpg

Иначе, кога сме више кај носталгија, многу ми фали овој дрес.

ilary_blasi_11.jpg

Смерт бевте ама не дојдовте, плус примивте два, така да 4-2 и 1-5 не е исто... а за долната слика, што да ти кажам, освен дека Принцот од Рим ви ја украде најубавата навивачка... јбг другата недела ќе навива нејзиниот сопруг да даде гол и да ги победат Лацио:helou:

1. Лацио не го гледаш во сеариа б додека си жив.
2. Дербито... не зборам ништо за него сам ке си видиш све. И те молам немој многу да плачеш. :back:

1. не дај боже бе, како што зборуваш ќе ме умреш до мај:pos::pos:

2. абе ти си во заблуда, ти удриле многу дербиња во главата, еве сега Реал-Барса другата недела Рома-Лацио
Лацио и Реал лоша комбинација братченце!!!:helou:

2. абе ти си во заблуда, ти удриле многу дербиња во главата, еве сега Реал-Барса другата недела Рома-Лацио

Полека јас нема да се курчам како тебе само ке кажам ке збориме по двете дербиња. :helou:

Респект за вас, ВИСТИНСКИТЕ НАВИВАЧИ на Лацио. Клуб не зависи од еден или 2 играча. Сепак, не треба да се навредува Пандев. Ама како што кажав: се навива за клуб, а не за играч. Шо треба, ако Пандев си замине од Интер и да нема Интераши во Македонија:tv:

Смерт бевте ама не дојдовте, плус примивте два, така да 4-2 и 1-5 не е исто... а за долната слика, што да ти кажам, освен дека Принцот од Рим ви ја украде најубавата навивачка... јбг другата недела ќе навива нејзиниот сопруг да даде гол и да ги победат Лацио:helou:

Пак замараш а?. Иди пишувај во гејскиот фан клуб Рома, немој да не тормозиш сите овде :smir:.

Клуб не зависи од еден или 2 играча. Сепак, не треба да се навредува Пандев

Па и не видов некој да го навреди.... Лацио и не зависи\зависеше од Пандев, само поради сплет на околности Лацио се наоѓа во оваа ситуација..

Сме се извадиле од два негатива:wink:,стрелци на головите Маури,Роки и Диас против Болоња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom