Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме среќа што и тимовите под нас не играат добро:wink:

Бога ми... Иначе одамна не сум пишал на Темава но незнам разочаран многу. Иначе нема да пишувам дека сум навивач за Лацио веќе го имам поминато тој дел. Ме интересира го видовте ли Мауро на трибини со Бари? Беше со навивачите на Лацио. Ајјде момци ке биде.

Бога ми... Иначе одамна не сум пишал на Темава но незнам разочаран многу. Иначе нема да пишувам дека сум навивач за Лацио веќе го имам поминато тој дел. Ме интересира го видовте ли Мауро на трибини со Бари? Беше со навивачите на Лацио. Ајјде момци ке биде.

Се дури го има Лотито на трибини во ложата, нема да ја биде работата...

Сега играме со Каљари во гости, ако ја изгубиме и таа тешко ни се пишува :(

zarate01.jpg

СРАМОТА :uvo:

zarate01.jpg

СРАМОТА :uvo:

Да не излезе дека ги бранам фашистите,ама ке ти објаснам да си знаеш за понатаму.
Поздравот потекнува од Стариот Рим,затоа и навивачите на Лацио отсекогаш се поздравувале така,затоа впрочем и се вика тимот Лацио(по стариот назив за римската област),е сега што Хитлер ги отцрнил тие симболики се гледа колку ги боли таквото Италијаните,си почитуваат свое и си го користат без разлика како ке бидат сфатени.

Да да. Ама верувајте ја тепаме таа. Имам такво претчуство :) Дај боже...

Ке даваат ли утре на Телма??

Абе шо ви е, поздравуваат некого на улица, не е тоа фашистичката испружена рака. Си мафтаат луѓето, изваден од контекст е кадарот. :icon_lol:

Срамота е Лацио шо ќе се пресели у втора лига... тоа е срамота. :(

Абе шо ви е, поздравуваат некого на улица, не е тоа фашистичката испружена рака. Си мафтаат луѓето, изваден од контекст е кадарот. :icon_lol:

Срамота е Лацио шо ќе се пресели у втора лига... тоа е срамота. :(

Така им треба кога имаат глуп газда :tv:

Абе еве го видов Пандето блесна првите 2 утакммици и после не се слушна за него,подобро да си останеше во Лацио бар немаше да се борат за опстанок сега.

Абе еве го видов Пандето блесна првите 2 утакммици и после не се слушна за него,подобро да си останеше во Лацио бар немаше да се борат за опстанок сега.

poserposerposerposerposer

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom