Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде у второ полувреме ќе дадат гол Лацио. Ако дадеа гол сеа ќе им тиииииит... Ја имам пишано Х-1. Само да не го цицнат сега од слободен.. ууууууууууууууууу пречка... :uvo:

Мноooooгу добар судијата денеска,''скоро ниедна" грешка не направи,ми го скрати животов за 5 години мамето негово...

Мноooooгу добар судијата денеска,''скоро ниедна" грешка не направи,ми го скрати животов за 5 години мамето негово...

судијата ви е најмалу крив

Прво кривицата треба да си ја барате кај тој Заруте или зерете како го викаа, дал 4 гола и мисли супермен, еј дечко чил аут

Второ Маури милион грешке на средина

Трето Делио роси, на крај лазио губи тој го става десилвестри мислам хелоу

е на четврто МОЖЕ би бил судијата или овој што даде автогол шупаков:tapp:

Зарате да не себичеше до толку ке победеа Лацио. Али не беше така...

Se vklucuvam vo konstatacjata za Zarate.Ocigledno nema timska igra zanego.Da ne sebicese natprevarot ke bese resen uste pred pogodokot na Napoli

ви престана магијата и тимската игра... треба да се вратите на старите патеки како што ја почнавте сезоната со поголем респект меѓу играчите и да не се издвојуваат поединци...

Steta golema....Zarate premnogu se voobrazil...sto voopsto ne mi se dopaga..i ako vaka prodolzi ondak sme go naebale..aj da se nadevame deka ke bide iskaran za postapkite:)

Lele ovoj zarate mnogu sebicese denes 10 pati pandev mu bese sam ovoj ne mu ja dodavase ko namerno da bese gubre cc
sepak mislam deka lacio ima dobar tim i ovaa sezona ke se bori za mesto sto vodi vo evropa

Treba Delio Rosi da mu gi istegne usite na Zarate.Da mu dojde pamet za drugata utakmica.

Епа мислам дека е редно да се вратиме во формата со која почнавме...вечер очекувам триумф над Киево

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom